Új Kínai párhoroszkóp – nézd meg, Neked mit üzen! Kutya

Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Új Kínai párhoroszkóp – nézd meg, Neked mit üzen! Kutya
Facebook
0

A kutya által uralt évek:

01 - Új Kínai párhoroszkóp – nézd meg, Neked mit üzen! Kutya1910 február 10. – 1911 január 29.
1922 január 28. – 1923 február 1.
1934 február 14. – 1935 február 5.
1946 február 2. – 1947 január 21.
1958 február 16. – 1959 február 7.
1970 február 6. – 1971 január 26.
1982 január 26. – 1983 február 12.
1944 február 10. – 1955 január 30.
2006 január 29. – 2007 február 17.
2018 február 19. – 2019 február 4.
2030 február 3. – 2031 január 22.
2042 január 22. – 2043 február 9.

A  Kutya jegyében születettek általános jellemzői:

Nemes lelkű, a hűségek lovagja és lovagnője a kutya jegyében születettek. Barátja, annyi, mint a tenger, nem véletlen, hiszen kedvessége, becsületessége mindenkit maga mellé vonz.
A kutya igazság érzete a legdominánsabb. Az elesettekért, megbántottakért képes a végletekig harcolni.

Barátságos és kedves természete ellenére nem igazán kedveli a nagy társaságot. Nem szeret nagy, exkluzív rendezvényekre járni, szívesebben fogad egy csendesebb vacsorát, a szabadban.
Munkabírását tekintve, csak akkor csinál meg bármit is ha látja a célját. Ha ez nincs meg, akkor szinte végig sodródik az életen és szinte semmit nem ér el. utálja, ha bírálják, kritizálják. Csak a motiváló szóra hallgat. Ragaszkodik kedves holmijához, nehezen válik meg bármilyen tárgytól.

Sokan tisztelik és hálásak neki de élni nem könnyű vele. Hangulatát gyakorta változtatja és nehéz az igényeinek megfelelni.

A kutya nő: Melegszívű, kedves teremtés, aki szépségéről híres. Okos és megfontolt, szeret a szabadban lenni, nagyokat kirándulni. Anyaként rendkívüli kapcsolata van gyerekével, szerető és odaadó szülő.

A kutya férfi: Szigorú és pontos. Lovagiassága felülmúl mindenkit. A szerelemben odadó és hűséges partner. A kutya férfi számára fontos a sport és a testmozgás, elég hiú ahhoz, hogy eltespedjen.

Híres kutyák: André Agassi, Bálint Ágnes, Kate Bush, Naomi Cambell, Mariah Carey, Faludy György, Radnóti Sándor, Sade márki, Claudia Schiffer, Turán Pál, Venczel Vera

Az elemek szerinti típusok: jin (-) és jang (+)

FÉM – 0 (+) és 1 (-) végű évszámok
VÍZ – 2 (+) és 3 (-) végű évszámok
FA – 4 (+) és 5 (-) végű évszámok
TŰZ – 6 (+) és 7 (-) végű évszámok
FÖLD – 8 (+) és 9 (-) végű évszámok

Az öt típus:

A víz-kutya:
Remek tárgyaló készséggel megáldott egyéniség. Kapcsolatai remekül működnek. A pénzügyekkel vigyáznia kell, időnként meggondolatlanul nagyvonalú és gondoskodó.

Fa-kutya: Népszerű, humoros ember. Ő kedveli leginkább a társaságot és a társasági életet. A többi kutyához képest ő a legragaszkodóbb, de a legönállótlanabb is.

Tűz-kutya:
makacs, hírtelen természetű személy, aki hangulatváltásaival igen elkeserítheti környezetét. Hibája ellenére tisztességes, lelkiismeretes barát.

Föld-kutya: Csöndes, zárkózott teremtés. Ennek ellenére rendkívűl meggyőző és tehetséges. Általában nagyra becsülik és tisztelik.

Fém-kutya: Merész, magabiztos, bátor és kicsit vad. Hajlik a nyugtalanságra, az önkeresésre. A nemes ügyekben önmagára találhat.

A Kutya szülöttek kapcsolata a kínai horoszkóp jegyeivel:

Kutya-Kutya: Gyakran szavak nélkül is megértik egymást. Értékelik egymás hűségét és megbízhatóságát. De ebből a kapcsolatból hiányzik a feszültség, ami a szerelmet érdekessé teszi. És ha valamelyiküknek rossz a hangulata, a másik nem tudja kiragadni a bajból.

Kutya-Patkány: A Kutya kötelességtudatát, hűségét a kissé megbízhatatlan Patkány tudja értékeli. A Kutyának a Patkányt mindig rövid pórázon kell tartania, mert a Patkány hajlamos a kicsapongásra. A Patkány viszont ki tudja húzni a Kutyát nagy világfájdalmából. Egy Patkánynak mindig jó dolga lesz a Kutyával, s a Patkány is mindent megtesz azért, hogy életük kellemes legyen.

Kutya-Bivaly: Kettőjük kapcsolata nem felhőtlen. A Bivaly makacssága a Kutyát gyakran feldühíti, érzékisége pedig megijeszti. Számára ugyanis a jó barátság többet ér a szenvedélynél, de egymás hűségére soha nem panaszkodhatnak.

Kutya-Tigris: A Tigrissel való kapcsolat értelmet és tartalmat ad a Kutya életének. Magas célokat tűznek maguk elé, harcolnak az igazságért, és egyikük sem képes a kompromisszumokra. A Kutya kritikus értelme megvédi a Tigrist hibáitól, amíg a Tigris derűlátása átsegíti a Kutyát a mélypontokon.

Kutya-Nyúl: A Kutya és a Nyúl határtalan bizalommal van egymás iránt. A Kutya biztonságérzetet nyújt a Nyúlnak, a Nyúl gyengédséggel és ügyességgel a Kutya hiányzó önbizalmát adja vissza. A Kutya nem tudja jól kimutatni az érzelmeit a Nyúl iránt, de a Nyúl érti és jól értelmezi a Kutya esetlenségét, félszegségét.

Kutya-Sárkány: A Sárkány fővényességét a Kutya nem nézi jó szemmel, a Sárkányt szemfényvesztőnek tartja. A Sárkány pedig úgy érzi, hogy a Kutya hátráltatja őt tervei megvalósításában. A Kutya hűségét a Sárkány nem értékeli kellőképp, a Sárkány ugyanis nem ragaszkodik a tartós kapcsolathoz.

Kutva-Kígyó: Mindketten hajlanak a pesszimizmusra. A Kutyának tetszik a Kígyó biztos és elegáns fellépése, csodálja szépségét. Az sem zavarja, hogy a Kígyó teljesen birtokolni akarja. Sőt, ha a Kutya szerelmes lesz, feltétel nélkül szeret. A Kígyó simulékony természetével könnyen eléri, hogy a Kutya teljesen odaadja magát neki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Kígyó minden félrelépését képes megbocsátani. Így azután kapcsolatuk nem lesz zavartalan.

Kutya-Ló: Életüket jól be tudják rendezni együtt. A Kutyának a Lovat hosszú kötélre kell engednie, hogy az ne érezze a kötöttséget. Így kapcsolatukban a harmónia uralkodik. A Kutya szereti, hogy a Ló jó házigazda. vendégeit szórakoztatja, elkápráztatja. Ezért dicséri is. A Kutya jól ért a Ló gondjainak megoldásához. Ezért viszont a Ló csodálja őt. Kiválóan kiegészítik egymást.

Kutya-Kecske: A gondtalan Kecske néha kissé bogarasnak tetszik a Kutya szemében. Érdeklődésük teljesen különböző, ezért gyakran vitatkoznak. A fény és a pompa hidegen hagyja a Kutyát, a Kecske viszont ragaszkodik hozzá. Kapcsolatuk nem lehet harmonikus.

Kutya-Majom: A Kutya mindenért a végsőkig küzd, a Majom mindent félvállról vesz. Így a kapcsolatuk igen nehéz. Különösen a szerelmet veszi a Kutya komolyan, s ha valaki a szívével játszik – és a Majom ezt gyakran megteszi -, az nagyon meghántja. Kitör belőle a pesszimizmus, visszavonul a maga csendes kis zugába.

Kutya-Kakas: Igen nagy a különbség kettejük között. A Kakas csapodárságát – nemcsak a szerelemben – a Kutya nehezen bocsátja meg, de gyámkodását sem viseli el könnyen. A Kakas viszont a hű Kutyával az oldalán, nagyratörő terveit minden nehézség nélkül megvalósíthatja. Üzleti ügyekben jól kiegészítik egymást és eredményesek, mert mindketten képesek a szívós harcra.

Kutya-Disznó: Lehozzák egymásnak a csillagokat az égről. De legtöbbször megelégednek azzal is, hogy a családi tűzhelynél melegedjenek. Az életet pompásan elrendezik maguk körül. Ha a Kutyának gondjai vannak és szomorú, az élénk, vidám Disznó felvidítja. Jól segítik egymást a javak megteremtésében is. A békés Disznóval az oldalán a Kutya megtalálja azt a harmóniát, amire vágyik.