Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

bra - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Válassz az alábbi ábrák közül egyet, majd olvasd el a választott ábra milyen személyiséget takar.

113x114x22.jpg.pagespeed.ic.y5jJcSKT U - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Játékos, vidám, gondtalan

Lételemed a szabadság és a spontaneitás. Úgy véled, az élet minden pillanatát érdemes kiélvezni, bírod a változatosságot, és azt is, ha új dolgokat próbálhatsz ki. Kíváncsi természeted folyton kimozdítana a négy fal közül, nehezen viseled, ha úgy érzed, be vagy zárva. Néha gyerekesnek neveznek, mert hihetetlenül tudsz lelkesedni, és ez egyesek számára furcsa lehet.

110x110x32.jpg.pagespeed.ic.MfFQ fZdJu - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Független, eredeti, szabad szellemű

Nem tűröd, hogy mások mondják meg, mit tégy, gyakran úszol az árral szemben, ha a megérzéseid azt súgják, tedd meg. Mind a tanulást, munkát, mind a szabadidős tevékenységeidet áthatja egyfajta művészi jelleg, az emberek gyakran nem értenek meg, és ezért betörhetetlennek bélyegeznek.

114x113x42.jpg.pagespeed.ic.zSjQXbuqVU - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Befelé forduló, érzékeny, önelemző

Többet küzdesz magaddal és a környezeteddel, mint a legtöbb ember. Gyűlölöd a felszínességet, inkább vagy egyedül, mint olyan társaságban, ahol csak bájcsevegni lehet. Ez egyáltalán nem keserít el, hiszen vannak igaz barátaid, akikkel nagyon mély kapcsolatot ápolsz, viszont egyedül is szeretsz lenni, ritkán unod el magad.

112x111x52.jpg.pagespeed.ic.nqkrr 0VVJ - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Kiegyensúlyozott, gyakorlatias, emberbarát

Nem szokásod túlbonyolítani a dolgokat, sugárzik belőled a természetesség és annak szeretete. A legtöbben csodálnak, mert többnyire két lábbal állsz a földön, józanul gondolkodsz, így mindig tudják, hogy számíthatnak rád. Emberséges és szeretetteljes vagy, nem bírod, ha túl nagy hangsúlyt fektetnek a külsőségekre, a rikító, csiricsáré holmikat nem neked találták ki.

112x112x62.jpg.pagespeed.ic.ED krn 0BC - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Gyakorlott, szabálytisztelő, magabiztos

Úgy véled, te irányítod az életed, nem szereted a sorsra és a szerencsére bízni magad. Célirányosan gondolkodsz és oldod is meg a feladatokat, a pepecselés idegesít. Reál beállítottságú vagy, a munkafelfogásod felelősségteljes, gyakran kelted azt a benyomást, hogy maximalista vagy, de ez imponál a többieknek.

111x113x72.jpg.pagespeed.ic.q2mdpc5NWF - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Békés, tapintatos, kellemes természetű

Könnyen barátkozol, mégis igényled az intim szférád zavartalanságát. Bár szereted, ha társaságban időzhetsz, néha szükséged van a visszavonulásra is, hogy el tudj gondolkodni az élet értelmén, összegezd a tapasztalataidat és kikapcsolhass egy kicsit. Úgy véled, hatalmas a különbség az egyedüllét és a magány között, te az előbbit preferálod. Békében élsz a világgal, gyakran látogatod meg egymagad a kedvenc helyeidet.

112x113x82.jpg.pagespeed.ic.uAfUjXAS7q - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Elemző, megbízható, magabiztos

Kifinomult vagy, fontos számodra a kultúra, és az, hogy a körülötted élők is hasonlóképpen gondolkodjanak. Hangulatember vagy, és ezt csak kevesen viselik el, viszont akik ismernek és szeretnek, sosem lesznek hűtlenek hozzád, hisz te is úgy becsülöd meg őket, mint a kincseket. Stílusod elegáns és nem mindennapi, a klasszikusokat részesíted előnyben a hirtelen felröppenő divatirányzatokkal szemben

113x112x92.jpg.pagespeed.ic.8MD4giJ3is - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Romantikus, érzelmes, álmodozó

Nagyon érzékeny egyéniség vagy, nehezen viseled, ha valaki kizárólag a dolgok racionális oldalát látja és fogadja el, hiszen te sem így állsz az élethez. Ha döntést kell hoznod, nagyrészt a megérzéseidre hagyatkozol, valamint azt is fontosnak tartod, hogy legyenek megvalósításra váró álmaid. Nem bírod, ha az emberek kigúnyolják a romantikát és a hozzád hasonló személyeket, és azt sem, ha megpróbálnak megváltoztatni.

110x111x102.jpg.pagespeed.ic.fjDe4b2w8e - Kedvenc ábrád személyiségedről árulkodik – egy perces önismereti teszt. Nekünk bejött!

Dinamikus, aktív, extrovertált

Ki nem állhatod, ha egy tevékenység a rutinra épül, te mindig járatlan utakat szeretnél felfedezni. Ha csinálsz valamit, inkább bevállalod a kockázatot, és kipróbálsz új, szerinted hatékony módszereket, mert ez érdekessé és változatossá teszi az életedet. Imádsz pörögni, tenni-venni, aktívan részt venni különböző programokon, és ha véleményed van valamiről, nem rejted véka alá.

Forrás: Pikanteri.hu

További csodás napot kívánunk!


Amennyiben tetszett amit olvastál, köszönettel fogadjuk ha megosztod a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL