Elhunyt Louise L. Hay – Nyugodjék békében! Fontos üzenet Tőle: Éld az életed!

Aki megtalálta önmagát”Élményeink csupán belső gondolatok kivetülései. A gondolat hoz egy érzést, és azt készpénznek veszed. Pedig a gondolat nélkül az érzés sem jött volna létre. És a gondolatok változtathatók! Gondolj mást, és megszabadulsz az érzéstől is.

[AddAdsenseHere]

“Mikor kisgyerekek vagyunk, a körülöttünk élő felnőttek viselkedéséből tanuljuk meg, miként viszonyuljunk önmagunkhoz és az élethez. Így tanuljuk meg, milyennek tartsuk magunkat és világunkat.”

“Már kiskorunkban kialakult hitrendszerünk, s egész életünket úgy éljük le, hogy élményeink ehhez igazodjanak. Tekints vissza és figyeld meg, hányszor történt meg ugyanaz. Te keresed rögeszmésen azokat a helyzeteket, mert közben olyannak láthattad magadat, amilyennek elképzelted.”

“Mindazt, amit ezidáig átéltél, a múltból hozott gondolataid és elképzeléseid alakítottak. Azok a gondolatok és szavak formálták őket, amelyeket Te gondoltál és mondtál. “

“Saját fájdalmunkkal mindig tisztában vagyunk. Mégis gyakorta nehezen értjük meg, hogy mindazok, akiknek meg kell bocsátanunk, ugyanúgy szenvednek.”

“Az élet valójában nagyon egyszerű. Amit adunk, azt kapjuk vissza. A Világegyetem teljes mértékben támogatja elképzeléseinket. “

“Milyen tökéletes is az ember, mikor még egész kicsi! A kisbabáknak nem kell azon fáradozniuk, hogy tökéletessé váljanak, hiszen már azok, és úgy is viselkednek, mintha tudnák ezt. Tudják, hogy ők a világ közepe. Bátran követelik, amit akarnak. Szabadon kimutatják az érzelmeiket… A csecsemők belehalnak, ha nem kapnak szeretetet.
Mihelyt felnövünk, megtanulunk szeretet nélkül élni…”

[AddAdsenseHere]

“Mindnyájunkban ott bújkál egy hároméves gyermek, és mi többnyire veszekszünk vele, leszidjuk és bántjuk. Aztán csodálkozunk, amiért olyan ramatyul érezzük magunkat.”

“Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet minket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.”

“Amit MOST hiszel, gondolsz és mondasz, a következő pillanatban, a jövő hónapban és évben fejti ki a hatását.”

“Elméd egy eszköz, úgy használod, ahogy neked tetszik. Ahogy most ezt teszed, az csupán egy szokás, a szokásokon pedig változtathatunk, ha akarunk.”

“Szakadatlanul arról beszélj, milyennek akarod az életedet. Egyre azonban ügyelned kell: a kijelentéseid jelen időben álljanak. Tudatalattink olyan engedelmes szolgáló, hogy ha jövő időben vagy feltételes módban fogalmazol…akkor célkitűzéseid az örök, hozzáférhetetlen jövőben maradnak.”

“Létünk korlátai tévhitekből állnak: behatároljuk lehetőségeinket, hibákat és hiányosságokat rovunk fel magunknak.
Neked mely gondolatok állják az utadat?”

 


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL