Tökéletes szerelem bevonzása

El tudod képzelni milyen lenne a tökéletes pár számodra? Ha már tudod mit szeretnél, a gondolataid által keltett rezgések is elősegítik, hogy beléphessen az életedbe.

Ne hagyd ki ezt a lépést és szánj rá elég időt, hogy pontosan és reálisan alkoss egy képet arról, akivel szeretnéd leélni az életedet. Lehet nagyon vonzó egy üzletember, de vajon mennyire tudnád tolerálni ha a figyelmét a hétköznapokban a munkájával kéne megosztanod? Egy versenysportoló is izgalmas partnernek tűnhet, de vajon lépést tudsz majd tartani vele, részt tudsz venni a hobbijaiban?

Így vonzd be a tökéletes társat az életedbe

Készíts egy képösszeállítást azokról a dolgokról, amelyek számodra létfontosságúak egy kapcsolatban. Légy kreatív kivághatsz újságból képeket, rajzolhatsz, festhetsz, ragaszthatsz. Keresd meg azokat a képeket melyek a legkifejezőbbek.

Gyűjtsd össze azokat a fogalmakat, amelyek fontosak számodra egy szerelemben. Hűség, biztonság, stabilitás, vágy, vonzalom, támogatás. Érdemes azt is végiggondolni, miért ezek jutottak eszedbe! Írd fel piros színű tollal a kollázs különböző pontjaira.

Helyezd a képet egy olyan helyre, ahol minden reggel az első pillantásod rá esik.

Írd le pontosan, ügyelj a megfogalmazásra, milyen párkapcsolatra vágysz. Például: Olyan társat szeretnék az életembe, akivel ……….., aki mellett…………, aki …………….. . Naponta egyszer olvasd fel magadnak hangosan is, milyen kapcsolatra vágysz, hiszen a szavak mágikus ereje élővé, elevenné tesz a varázslatunkat.

Lylia jósnő

http://lylia.hu/magia/szerelmi-magiak/tokeletes-szerelem-bevonzasa/

Ezt már olvastad? A kis herceg 10 tanítása szívről, szerelemről…

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/