Abraham-Hicks hitvallása

hicks 1 - Abraham-Hicks hitvallása
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Abraham-Hicks hitvallása
Facebook
0

1. Te magad a nem fizikai létezés fizikai megnyilvánulása vagy

A mindenség, amit ti Istennek neveztek nem egy befejezett állapotot takar, ami arra vár hogy megértsétek. Te magad vagy a vezető gondolat, és azért vagy itt hogy még több után kutass, még több olyan dolog után ami jó érzéssel tölt el, ami a frissesség és a csodálatos emelkedettség érzését adja. (Lényegében Ti hozzátok el a mennyországot a Földre.)

2. Azért vagy itt ebben a fizikai testben, mert Te így döntöttél

Megragadtad a lehetőséget, hogy megtapasztald ezt az időben és térben létező finom kontrasztot. Várakozásokkal telve érkeztél, hogy egyéb, az öröm érzését kereső teremtménnyel együtt részt vegyél a társteremtésben és finomabbra hangoljátok az akaratlagos gondolat teremtő folyamatát.  (Az hogy mit, hol, mikor és kivel teremtesz szintén a Te döntésed eredménye.)

3. A létezésed alapja a szabadság; létezésed célja az öröm

Szabadon dönthetsz arról hogy az örömhöz vezető új utakat fedezz fel. Mert az öröm érzésében fejlődni fogsz és ezen fejlődési folyamat által hozzájárulsz a Mindenség kitágulásához. (Azonban hasonlóan szabadon választhatod a kötöttségek és a fájdalom útját is…., de bármi is legyen az amit az egyén választ, azért történik mert az egyén úgy gondolja hogy az fog neki segíteni egy jobb közérzet elérésében.)

4. Ti vagytok a Teremtők; Minden gondolatotokkal teremtetek

A vonzás univerzális törvénye értelmében annak az eszenciáját fogod bevonzani magad számára, aminek a figyelmedet szenteled – akár kívánatos, akár nem kívánatos dologról van szó. Gyakran van úgy, hogy mulasztás vagy hiba eredménye a teremtés. De tudnod kell az érzéseid alapján, hogy az amit bevonzottál (teremtettél) egyezik-e azzal amit valóban akartál vagy sem. (Hova fókuszálod a figyelmedet?)

5. Bármi, amit csak el tudsz képzelni a tiéd, élvezheted, használhatod, birtokolhatod

Amint megkérded magadtól, hogy miért is akarod azt a valamit, a vágyad eszenciája aktiválódik és az Univerzum hozzálát hogy azt megteremtse számodra. Minél intenzívebbek a pozitív érzéseid, annál gyorsabban jut el hozzád. (Éppen olyan egyszerű egy kastélyt teremteni, mint egy gombot.)

6. Amint megválasztod a gondolataidat, az érzéseid fognak téged vezetni

A Te szerető belső éned érzelmek formájában ajánlja fel útmutatását. Játszadozz el valami kívánatos vagy nem kívánatos gondolattal, és érezni fogod a kapcsolódó kívánatos vagy nem kívánatos érzelmeket. Változtasd meg a gondolatot és ezzel meg is változtattad a kapcsolódó érzelmeket – megváltoztattad a teremtést. (Kísérletezz több döntéssel mindennap!)

7. Az Univerzum csodálattal adózik lényed előtt, mert ismeri a szándékaid teljes spektrumát

Komoly szándékoktól vezérelve döntöttél úgy, hogy a Földre érkezel, és az Univerzum folyamatosan vezet téged választott utadon. Amikor jól érzed magad, akkor abban a pillanatban többet engedsz magadhoz eljutni abból, ami iránt kifejezted – magasabb tudatossági szinten – igényedet. (Testet öltött lélek vagy.)

8. Lazulj el saját, természetes jó közérzetedben. Minden rendben. (Valóban!)

Az eszenciája mindannak amit értékelsz, folyamatosan áramlik be a valóságodba. Amint egyre több értékelni valót találsz, úgy nyitod meg magadban egyre több útját annak, hogy még több olyan dologra lelj amit méltányolni és értékelni tudsz. (Ahogy gondolkodsz úgy rezonálsz. Ahogy rezonálsz, úgy vonzod be.)

9. Gondolatfolyamok teremtője vagy az öröm egyéni és egyedi ösvényén

Senki sem tudja lekorlátozni, hogy hova irányítod a gondolataidat. Az örömteli megtapasztalások útjainak sincs korlátja. A saját boldogságodhoz vezető úton, te fogsz rátalálni arra, hogy mi az ami boldogít, mit akarsz csinálni és mire vágysz. (Azáltal hogy meghagyod másoknak a saját tapasztalataikat egyúttal levehetővé teszed, hogy megéld a sajátjaidat.)

10. Azon feladatok amiket el kell végezned és azon értékek amik gazdát cserélnek, csak az Örömre irányított figyelmed melléktermékei

Az általad örömtelivé változtatott utazásod során a ténykedésedhez inspirációt találsz, a források tárháza kimeríthetetlen lesz és az érzéseidből tudni fogod, hogy teljesíted az élet értelmét. (A legtöbb embernél ez pont ellentétes irányban működik, ezért legtöbben alig lelik örömüket abban amit csinálnak vagy abban amijük van.)

11. Teljességgel helyénvaló hogy betegség vagy fájdalom megtapasztalása nélkül lépj ki a testedből

Sem betegséget sem fájdalmat nem kell bevonzanod, hogy indokot találj a testedből való kilépésre. A természetes állapot az egészségről és jó közérzetről szól, csak megérkezünk, maradunk majd távozunk. (Szabadon dönthetsz másként is.)

12. Nem tudsz meghalni; Te maga vagy az örök élet

Elegánsan úgy dönthetsz, hogy egy kis pihenésre vágysz és finom átmenettel visszatérsz tiszta, nem fizikai, pozitív energiaállapotodba. A Te természetes állapotod az örökkévalóság. (Jó szórakozást hozzá! Nem tudod elrontani, de befejezni se.)

innen: http://www.ujkorklub.hu/

Ezt már olvastad? A kis herceg 10 tanítása szívről, szerelemről…

Ezt már olvastad? Mi vár rád 2017-ben? Éves horoszkópunkból kiderül!

Ezt már olvastad? Október 22 – tízmilliószoros teremtő nap, így készülj fel!

Ezt már olvastad? Pénz bevonzása programozó mondatokkal

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/