Ezzel a módszerrel megkönnyítheted a konfliktusokkal való szembenézést!

spiri - Ezzel a módszerrel megkönnyítheted a konfliktusokkal való szembenézést!

Ezzel a módszerrel megkönnyítheted a konfliktusokkal való szembenézést!

-a teljes, 13 napos agyprogramozási projekt céljaid elérésére-

panca guhya 2 JPG 287x300 - Ezzel a módszerrel megkönnyítheted a konfliktusokkal való szembenézést!

A konfliktusokkal való szembenézést megkönnyítő kéztartás: A panca-guhya mudra egyik változatánál a mutatóujjak hegye összeér, míg a többi ujj az alsó ujjpercnél külső kulcsolással van összecsomózva. A kisujjak ökölbe görbítve pihennek. A mudrát a torokkal egy magasságban tartsa 5 percig, közben 4-szer mondja el a megerősítést! Ezt követően a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!
Mantra:jó; így rezegtesse:jjjóóó.
A kéztartással aktiválható képességek, tulajdonságok: léleknemesítés, felsőbb szeretet, égi harmónia, érzelmi telítettség, szeretet-eksztázis, nehézségek elfogadása, konfliktusokkal szembenézés.

Mivel megvalósítandó vágyainknak megfelelő új programunk pszichés természetünkre, lelki tulajdonságainkra, karakterünkre, érzelmeinkre, vágyainkra, érzéseinkre, érzelmi céljaink elérésére, viselkedésformáinkra, magatartásmintáinkra, érzelmi programjainkra, beteljesüléseinkre irányul, a következő módon programozhatjuk tudatalattinkat:

Megerősítés: Áradjon a jó mantra ereje az asztráltestembe, és idézze elő nálam a konfliktusokkal szembenézést a mai naptól, x településen! Érzem, ahogy 13 napon belül egyre erőteljesebben íródik át tudatalattimba a konfliktusokkal szembenézés rezgésmintája! Amennyiben karmámmal, jelen személyiségjegyeimmel harmóniában áll, váljon pszichikai potenciálommá!

Elsőként a rezgésekben tárolt információ, pszichoenergetikai, pszichikai minőség behangolása történik (Áradjon a jó mantra ereje az asztráltestembe, és idézze elő nálam a konfliktusokkal szembenézést a mai naptól, 2016. október 28-tól Budapesten; utóbbi az aktuális időpont és a tartózkodási hely). Itt a kéztartásnál szereplő mantra hangolja be a vele alaprezonanciában álló, adott hullámhosszúságú rezgéseket (érzéseinket, érzelmi céljainkat, magatartásmintáinkat), és a frekvenciamintákat az asztrális fénytestek felé közvetíti. Ezek után veszi kezdetét („Érzem”) a program letöltése, átíródása a tudatalattiba, amely 13 napon belül bontódik ki, telepítődik fel.

13 napi szisztematikus és türelmes, naponkénti gyakorlásra van szüksége ahhoz, hogy az eredményt megtapasztalja. A 13 napig tartó projekt felépítése:
1. Az 1-4-7-10-13. napokon a gyakorlat megkezdése előtt valósítsa meg az önelszigetelést, az érzéki világtól való elfordulást, a befelé nézést, a lélek csendjét, a magányt.

2. Négy mély ki-és belégzéssel megtisztíthatja tudatát a külső gondolatoktól, érzékbenyomásoktól, s előidézheti a gyakorlatra való teljes összpontosítást.

3. A kéztartást felvéve mondja el a hozzátartozó megerősítést.
A megadott számnak megfelelő módon ismételje, és mindig a mudrával együtt végezze (a kéztartást a leírt ideig tartsa ki)!

4. Amint a megerősítést elmondta, a mantrát mély belégzés után az előírtak szerint zengesse!
A többi (8) napon a gyakorlat megkezdése előtt valósítsa meg az önelszigetelést, az érzéki világtól való elfordulást, a befelé nézést, a lélek csendjét, a magányt.

2. Négy mély ki-és belégzéssel megtisztíthatja tudatát a külső gondolatoktól, érzékbenyomásoktól, s előidézheti a gyakorlatra való teljes összpontosítást.

3. A kéztartást felvéve mondja el a hozzátartozó mantra-mondatot! 5 percig ismételje, és mindig a mudrával együtt végezze (a kéztartást a leírt ideig tartsa ki)!

Mantra-mondatok: Szembenézek a konfliktusokkal. Elfogadom a nehézségeket. Minden, ami az életemben történik, a javamat szolgálja.

legújabb 12 300x165 - Ezzel a módszerrel megkönnyítheted a konfliktusokkal való szembenézést!

Szisztematikusan, türelmesen, naponta gyakoroljon! Reggelente és esténként szánjon néhány (legalább 5) percet a gyakorlásra! Vegye fel a megvalósítandó célnál szereplő kéztartást, majd ismételje néhány percig – teljes hittel és kitartó akarattal – az ott leírt mantra-mondato(ka)t!
A hatást fokozza, ha érzelemdúsan el is képzeli a mantra-mondatban foglaltak megvalósulását.
Egyszerűen, meggyőzően, határozottan –régi hiányérze- teitől, félelmeitől és előítéleteitől mentesen – erőt sugárzóan, lelkesedéssel, szívének minden erejével, erős önbizalommal, tiszta szándékkal, derűlátóan képzelje el, majd mondja ki azokat a szavakat, amelyek felerősítik azt, amit a fizikai világban megnyilvánult formában látni szeretne. Tanuljon meg bízni belső énjében, mert az a vágyai valóra váltására szolgáló manifesztáló erőt korlátlanul és kimeríthetetlenül vonzza be életébe!
Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh kiadó 2016.

https://bookline.ro/product/home.action?_v=Kesmarki_Laszlo_Onfejleszto_keztartasok&id=288487&type=22

https://hu-hu.facebook.com/testlelekszotar/

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK:


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL