Mit látsz meg először a képen? – Ez a legpontosabb személyiségteszt!

Most jobban megismerheted önmagad! Válaszd ki a fenti képről azt amit először észreveszel rajta, ami elsőre legjobban vonz: döntésed nem véletlen, a személyiséged tükre lesz!

Mi az, ami eszedbe jut a képről, mi az, ami először megragadott Téged?

1.Arc

2.Házak

3.Festőművész

4.Kő

5.Fák

1.Arc

Olyan személyiség vagy, akinek a legfontosabb erénye a lelkiismeret. Minden erőddel azon vagy, hogy a lehető legjobb emberré válj, aki hasznos tagja a családjának, a baráti körének vagy más közösségnek, sőt a társadalomnak is. Segítesz másokon ahol tudsz, és szeretsz is ezzel örömet szerezni azoknak, akik rászorulnak. Igyekszel mindenkivel barátságos és kedves lenni, jó benyomást kelteni, ami az esetek döntő többségében sikerül is.

2.Házak

Vezető személyiség vagy, fegyelmezettségről, rendszerezettségről árulkodik a választásod. Fantasztikus szervezőkészséged van, praktikus észjárással rendelkezel és remekül viseled a kritikus helyzeteket is. Békés, de nem szégyenlős, segítőkész ember vagy, akire mindig, minden helyzetben lehet számítani.

3.Festőművész

Hatalmas kreatív energiákkal rendelkezel. Bármit, amit kigondolsz, az megvalósul. Vizuális típus vagy, aki ötleteit könnyen ülteti át a valóságba. Szeretsz alkotni, egy művész veszett el benned! Teremtő erőd ajándék, használd jól!
4.Kő

Vidám, aranyos, ám kissé szeleburdi ember vagy. Reggelente ötször mész vissza, mert ezt vagy azt otthon hagytál, ráadásul kissé csapongsz is. Ha meguntál valamit, félbehagyod és még el is felejted. De téged pont ezért szeretnek annyian, mert ilyen vagy. Ebben a morongó, mélabú világban üdítő színfolt az örökös mosolygásod.

5.Fák

Állandóan tele van a fejed ötletekkel és elképzelésekkel, elvégre mindent szeretsz alaposan átgondolni. Rendkívül okos vagy, és szereted olyan emberekkel körülvenni magad, akik hozzád hasonlóan vélekednek az élet nagy dolgairól. A kívülállók számára talán kissé befelé fordulónak tűnhetsz, pedig szimplán csak arról van szó, hogy nem rajongsz a nagy társaságokért. Mindig igyekszel úgy cselekedni, ahogy te helyesnek látod – még akkor is, ha az emberek többsége nem ért egyet a véleményeddel.

forrás: internet


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT