Hétvégi horoszkóp 09.30-10.01-ig: meglepő fordulatok elé nézünk!

meglepő - Hétvégi horoszkóp 09.30-10.01-ig: meglepő fordulatok elé nézünk!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Hétvégi horoszkóp 09.30-10.01-ig: meglepő fordulatok elé nézünk!
Facebook
0

A hosszú, dolgos hétköznapok után elérkezett végre a hétvége, de ne várjunk nagy pihenést, ugyanis meglepő fordulatok elé nézünk majd!

Kos

Hétvégén semmi nem zavarja majd meg a nyugalmad, végre azt csinálhatod, amihez kedved van. Pároddal az esték izgalmas együttléteket tartogat majd, ha szingli vagy, itt az ideje egy randinak, ami jól sül majd el.

Bika

Figyelj a belső hangodra hétvégén, az utóbbi időben ugyanis minden másra hallgattál, csak önmagadra nem. Ha hétfőn tiszta fejjel akarsz kezdeni, szedd össze magad hétvégén! Ruccanj ki a pároddal, hidd el, nem bánod majd meg!

Ikrek

A hétvégén sok ember életében sorsdöntő lehetsz, bölcs meglátásaid az életre ugyanis sok embernek segítenek majd.

Rák

Megjött a kedved a sportoláshoz, ami segít neked életmódot váltani. Pároddal felmerül egy utazás gondolata, ami mindkettőtöket felvillanyoz majd.
Oroszlán

Egy régi ismerősöd felbukkanása bearanyozza a hétvégéd, a viszontlátás öröme pedig környezetedre is átragad. Az illetővel most megújul a viszonyotok. Pároddal a humor kap főszerepet a hétvégétekben, de a jövőtök tervezgetésére pár komolyabb mondat is jut. Szingliként új kiszemeltre teszel szert, aki ugyancsak vonzódik hozzád.

Szűz

Egy váratlan helyzet elé nézel, amit csak a kreativitásoddal tudsz majd megoldani. Kalandos lesz a hétvége, csupa-csupa jóra számíthatsz!

Mérleg

Ha Mérleg vagy, figyelj a tested üzeneteire, szervezeted ugyanis már egy ideje jelzi, hogy ideje lenne lassítani. Fordítsd a hétvégét pihenésre, ha nem akarsz a jövőben betegeskedni!

Skorpió

Vonulj el a hétvégén, mert szükséged lenne már egy kis magányra, hogy átgondolhasd az életed és a dolgaid. Ha párban élsz, a hétvégén nagy családi együttlétekre számíthatsz.
Nyilas

Nyugalmas napok elé nézel, amikor minden kedvedre történik majd. Kiegyensúlyozott leszel és messziről látszik majd rajtad, hogy boldog vagy. Ha párkapcsolatban élsz, a hétvégén a féltékenység ereje felléphet kettőtök között.

Bak

Ha régóta fennáll egy rendezetlen ügyed, a hétvége megfelelő alkalom lesz, hogy pontot tehess a dolgok végére. Ha párban egy kisebb vita ugyan lehet, de a romantikáé a főszerep. Szingliként egy flörtre számíthatsz, ami azonban több is lehet.

Vízöntő

Új hobbit szemelsz ki magadnak, amit azonnal ki is próbálsz. Ha szingli vagy, légy nyitott hétvégén, ugyanis a szerelem beköszönthet hozzád.

HalakHétvégén kapsz egy remek pénzügyi ajánlatot, amit érdemes lesz megfontolnod. Ez ugyanis nagyban befolyásolhatja az anyagi helyzeted alakulását.


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL