8 jele annak, hogy valami nagyobbra vagy hivatott ezen a bolygón

8 jele annak, hogy valami nagyobbra vagy hivatott ezen a bolygón

“Azért vagy itt, hogy képes legyél a világegyetem isteni céljának feltárására. Ez az, amiért olyan fontos vagy.” – Eckhart Tolle

Már egészen fiatalon tudtam, hogy nagy dolgokra vagyok rendelve. Már nagyon korán tudatában voltam, hogy a társadalmi korlátok, az “erkölcsi kötelezettségek” és a szabályok nem igazán jelentenek semmit. Lehetek bárki, és tehetem azt, amit akarok.

Aztán elém került néhány útakadály, vagy talán csak az élet fekvő rendőrei. Folyton többet akartam, de találkoztam a félelemmel, a kétséggel, kihívást jelentő helyzetekkel, és a nemet mondókkal. Szerencsére sosem adtam fel a hitem. Mindig is tudtam, hogy lehetséges a látomásaim szerint élni, és hogy olyan naggyá váljak, amilyen szerettem volna lenni. Időbe telt, hogy összehangoljam a hitem a bennem lévő igazsággal, de megérte.

Ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Ezen a bolygón nyüzsögnek az olyanok, mint mi, akik valami mást akarnak, akik tudják, mi mindenre képesek. Néhányan közülünk teljesen ebben élnek, mások a tánc közepén járnak, és vannak olyanok, akik egy lépést tesznek előre, majd kettőt hátra, és vannak, akik még csak most kezdenek ráébredni arra a felismerésre, hogy ez a tudás mindvégig bennük volt, és itt az ideje, hogy tegyenek valamit. De nem számít, hol tartasz, ne félj! Gyakran azt hisszük ezekről a dolgokról, hogy csak úgy az utunkba kerültek, de valójában támogatnak bennünket az utazásban.

Hogy bebizonyítsam neked, összeállítottam azt a 8 jelet, ami valószínűleg arra utal, hogy valami nagyobbra vagy hivatott:

 1. Nehezen dolgozol másokkalSzületett vezető vagy, és ezt te is tudod. Vagy talán mégsem tudod. De akárhogy is, nem vagy benne olyan dolgokban, melyek nem katalizálnak nagy változást. Úgy érzed megakadtál, hogy másoknak dolgozz. Szabadságot, rugalmasságot, kreativitást és kiteljesedést akarsz, és úgy érzed, ezt nem érheted el teljes mértékben, ha másoknak dolgozol. Tudod, hogy a jövőképed ér valamit, és minden adottságod használata az egyetlen módja, hogy teljesen elégedett légy.

  2. Hajlamos vagy elodázni dolgokat, amikor igazán ihletett vagy

  Nos, hívhatod magad halogatónak. Van olyan dolog, hogy önszabotáló halogatás, de ha valami nagyobbra vagy hivatott (van egy sanda gyanúm, ha ezt olvasod, akkor az vagy), még akkor is halogatod, amikor úgy gondolod, hogy meg kell tenned valamit, mert azt gondolod, hogy ez fog eljuttani A pontból B pontba. De mi van, ha az ihlettől gyarapszol, szemben a kötelezettséggel? Megérdemled, hogy értékelni tudd mindazt, ami igaz a számodra minden pillanatban. A félelem az, ami visszatart attól, hogy lefaragj a “meg kell tenni” listádból? Vagy azért, mert hiányában vagy az ihletnek? Ha ez utóbbi, bízom benne, hogy pontosan azt teszed ami arra inspirál, hogy olyan dolgokat tegyél, ami elvezet oda, ahol lenni szeretnél. Gyakran ez az inspiráció többet tud arról, amit gondolunk, hogy mi az igazán lehetséges.

  3. Gyerekként azt gondoltad, hogy azok a felnőttek, akik felöltöznek, és elmennek dolgozni, őrültek

  Valahol mélyen magadban mindig is tudtad, hogy az élet több, mint biztonságos, gyakorlatias életmódot folytatni. Tudtad, hogy sokkal nagyobb hatást tudsz gyakorolni a világra, ha a saját utadat járod, és ez az út több szabadságot, rugalmasságot von maga után, mint az őrült felnőtt-típusú élet. És most, hogy mindezt elérted, vagy esetleg még nem, mindenesetre tudod, hogy az az érzés gyerekként teljesen igaz volt.

  4. Annyira szereted amit csinálsz, hogy azt ingyen is megteszed

  Itt az irónia – megérdemled, hogy ismerd az értékedet, és minél többet kezdesz felszámítani a teljes értékű hozzájárulásért, amit a világért teszel, valójában annál nagyobb értéket fognak kapni azok, akiket szolgálsz. Azonban tudod, hogy a célod felé haladsz, hogy nem nagy dolog, ha szereted, amit csinálsz, annyira, hogy miközben csinálod, a pénz nem is jár a fejedben.

  5. Egy álmodozó vagy. A legjobbnak látod a világot, és semmi sem állíthat meg, hogy elérd, amit szeretnél

  Amikor gyerek voltam, szinte mindig “álmodozónak” hívtak. Eleinte azt hittem, hogy ez egy bók. Azt hittem, hogy “igen, ez az, akkor lehetséges, hogy a világ szerető és csodálatos legyen.” Aztán a korai felnőttkor felé elkezdett másképp hatni ez a szó, mintha az emberek azt mondták volna, hogy ez valójában elérhetetlen, a világ valójában nem lehet az a csodálatos hely, amiről tudtam, hogy lehetséges. Most már kevésbé érdekel, hogy mit gondolnak rólam, vagy minek hívnak az emberek. A látomásaim és az alkotásaim kis világában élve a személyes világom gyakran jelenik meg úgy, mint ami “ideális”, ahogy azt is tudom, hogy egy napon az egész világ az lehet. Szóval kit érdekel, hogy mi igaz és mi nem, ha jól érzem magam, és másoknak segítek, miközben ezt teszem? Idealistának lenni nem tesz őrültté, hanem teremtővé.

  6. Nem tudod megmondani, honnan tudsz dolgokat, de néha csak “tudod”

  A látnokok a vízióikat általában nem kívülről kapják, vagy amit a világ mond nekik, hogy hozzanak létre valamit. Elképzeléseiket egy belső “meghajtóból” kapják, hogy azt hozzák létre, amiről úgy érzik, hogy megfelelő a számukra. Annak a “tudása”, amit meg kell teremteniük, együtt jár mindenféle dolog ismeretével. Nevezzük intuíciónak, megérzésnek. Ha valami nagyobbra vagy hivatott ebben a világban, akkor ez a tudás folyamatosan beszél, és azt kéri tőled, amit szeretne. Nagy dolgokat tenni nem egy lehetőség, amikor ez a sorsod. Legalábbis abban biztos vagyok, hogy megérzésem ezt mondja.

  7. Dolgokat érzel

  A legtöbb ember, aki azt érzi, hogy valamire hivatott ezen a világon, ezt elég mélyen érzi. Talán nem tanították meg, hogy rendben van így érezni. Lehet, hogy azt tanították, hogy az érzéseid félelmetesek lesznek. Nos, hangoljuk ezt újra. Néha az érzéseink az igazságaink. A képességed, hogy nagy legyél, és hozzájárulj a világhoz, hatalmas mértékben függ az igazságodtól. Tehát engedd meg az érzéseidnek, hogy felszínre kerüljenek, és irányítsanak téged oda, ahová kell. A teremtéseid ettől függnek.

  8. Frusztráltabb lehetsz, ha túl sok elképzelésed van, mintha egyetlen egy sem volna

  Általában könnyen kapsz ihletet. Tény, hogy minél döbbenetesebben alakul az életed, annál ihletettebbé válsz. De néha egy kicsit rejtvény. Tudod, hogy nagy dolgokra vagy hivatott, de ha nem vagy elég óvatos, akkor megengeded magadnak, hogy megállítson mindaz a dolog, amit szeretnél létrehozni anélkül, hogy bármit is tennél. Légy hálás, hogy tele vagy fantasztikus ötletekkel. Ha nem tudod hol kezdd, vagy mire összpontosíts, kérj támogatást. De ne engedd meg a rengeteg víziónak, hogy a belső látásod útjában legyen.

“Ne félj a nagyságtól. Van, aki nagynak születik; van, aki naggyá teszi magát; és van, akinek tálcán kínálják a nagyságot” – William Shakespeare

Valójában úgy hiszem, hogy mindannyian nagy dolgokra vagyunk hivatottak, ha megengedjük magunknak, hogy a lelkünk szavára hallgassunk. Amikor elengedjük a “tökéletes időzítést”, és felismerjük, hogy a “túl késő” nem létezik, akkor könnyebbé válik meghallani ezt a hangot.

ujvilagtudat.blogspot.hu


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN