3 Feng shui tipp a több szenvedélyért és nyugalomért a hálóban

feng 1024x640 - 3 Feng shui tipp a több szenvedélyért és nyugalomért a hálóban
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 3 Feng shui tipp a több szenvedélyért és nyugalomért a hálóban
Facebook
0

A hálószoba változatlanul az a hely, ahol a legtöbb intim pillanatot töltjük, illetve nyugalomba helyezzük magunkat, ezért annak megjelenése, hangulata szeretetre és megértésre kell, hogy csábítson minket. Íme, néhány alapvető Feng shui elem, amely segít újjáéleszteni a közöttetek levő szenvedélyt és újjáépíteni az intim kapcsolatot, ha az netán ellankadt.

Feng shui színek a hálóbanA piros a szenvedély színe, mely képes a gondolatainkat pajzán irányba terelni, ám jó, ha vigyázol vele, mert nagy mennyiségben feszültséget, fáradtságot okoz. A Feng Shui elvei szerint a sárga, a narancssárga és a vöröses tónusok alkalmasak leginkább a párok közötti intimitás felizzításához, de néhány arany árnyalatú kiegészítő még teljesebbé teszi a légkört. Ezek az árnyalatok a nap melegére emlékeztetnek, továbbá a két ember közötti szerelemre és szenvedélyre, melyet a keleti filozófiában gyakran a nap meleg fényéhez hasonlítanak.

Az ágy elhelyezkedéseHa szükséges, használj egy iránytűt, hogy pontosan kideríthesd, melyik az északra néző fal a hálóban, ugyanis itt kell elhelyezni az ágyat. Fontos, hogy az ne legyen az ablak alatt, és nem „nézhet” az ajtó irányába sem, ugyanis az energia könnyen kiszivároghat ezeken a nyílászárókon. A legjobb megoldás, ha a hálószoba központi bútordarabja maga az ágy, melynek két oldalán két éjjeliszekrény és két lámpa, vagy gyertyatartó van elhelyezve. Fontos: soha nem elég egyetlen éjjeliszekrény, vagy éjjeli lámpa, mert az a magányt szimbolizálja. Ha nincs kettő, akkor inkább egy se legyen! Ha a hálóban tükröt is szeretnél tartani, akkor ügyelj arra, hogy soha ne az ágyat tükrözze, mert szétszórja a közöttetek lévő pozitív rezgéseket.

Néhány trükk a kényelemért és az érzékiségért- Tüntesd el a hálószobából a TV-t vagy a számítógépet;
– A háló valóban csak az alvást és a meghitt perceket szolgálja, így távolítsd el a kevésbé fontos tárgyakat, és teremts minél több szabad teret az ágy körül;
– Tegyél az ágy közelébe egy rózsaszín kvarcból készített dísztárgyat, mivel ez a kő sokszorosítja a szenvedélyt és a vágyat;
– Frissítsd a szoba légterét egy csokor virággal;
– Használj aromalámpát, melybe olyan virágeszenciákat csepegtetsz, melyek serkentik a szenvedélyt. Ilyenek például a pacsuli, a szenvedély virága, vagy a vanília.

http://noiportal.hu/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL