Maja szerelmi horoszkóp augusztusra minden csillagjegynek, most nagy szerelmek jönnek

maja - Maja szerelmi horoszkóp augusztusra minden csillagjegynek, most nagy szerelmek jönnek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Maja szerelmi horoszkóp augusztusra minden csillagjegynek, most nagy szerelmek jönnek
Facebook
0

Maja szerelmi horoszkóp augusztusra, most nagy szerelmek jönnek

Augusztus sokak számára elhozza a boldogságot!

Kezdetét vette az augusztus, és ha valamit, akkor boldog szerelmet, harmonikus párkapcsolatot bizonyosan mindenki remél az új hónaptól. Maja horoszkópod elárulja, te mire számíthatsz  a szívügyek terén.

Denevér – Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Ebben a hónapban több tekintetben is megvilágosodsz. Egyrészt világossá válik, mit is vársz egy kapcsolattól, másrészt kitisztul, hogy milyen férfi mellett tudod elképzelni jövődet. Szingliként ez sokat fog abban segíteni, hogy megfelelő párra lelj a jövőben, párban pedig megerősítést ad neked, hogy azt az utat járod, amit szeretnél.

Skorpió – Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Az augusztusi hónap számodra vízválasztó év lesz. Most ugyanis párban és egyedül is nagyot fordul veled a világ. Ha párban vagy, kapcsolatotok sokat mélyülhet az esztendő során, és rendre előkerülnek a közös jövőbeni tervek. Egy nagyobb elhatározás is történhet. Ha nincs párod, akkor egy olyan férfit ismersz meg, akivel azonnal érzitek, dolgotok van együtt.

Szarvas – Keh (szeptember 20-október 17.)

Augusztusban bölcsebbé válsz a szívügyeid tekintetében. Most sok olyan helyzetet hoz az élet, amiből tanulhatsz. Párban ezek ugyan néhanapján konfliktushelyzetek lesznek, de lesznek közös döntéshozatalok is, melyek során rá kell éreznetek, hogyan érveljetek jól. Egyedülállóként lesz egy-két tévedésed, de ezek fogják világossá tenni, kire nem vágysz.

Bagoly – Moan (október 18-november 14.)

Ebben a hónapban sokan fognak szerelmi tanácsokért fordulni hozzád, mert benned érzik azt a rálátást, ami egyébként egy tökéletes világban a saját dolgaid lebonyolításában is segíthetne. Sajnos azonban a magunk ügyeit illetően sohasem vagyunk annyira okosak, így lehetnek kérdéses periódusaid egyedül és párban is.

[AddAdsenseHere]

Páva – Cutz (november 15-december 12.)

Páva jegyeddel valóban pávaként hódítasz most. Ha belépsz mondjuk egy étterembe vagy szórakozóhelyre, minden tekintet rád szegeződik, de munkahelyeden is új rajongókra tehetsz szert. Kisugárzásod egész évben erős lesz. Nem is véletlen, hogy párod most még jobban beléd szeret, de az sem, hogy szingliként többen is ostromolni kezdenek.

Gyík – Xibkay (december 13-január 9.)

Tanulj meg igent mondani augusztusban! Sokkal izgalmasabb az élet, ha nem félsz. Pároddal utazzatok, próbáljatok, kóstoljatok új dolgokat: minden új közös élmény mélyíti a kapcsolatotokat. Szingliként pedig adj esélyt azoknak, akik neked is szimpatikusak: a régi rossz tapasztalatok miatt ne maradj le egy új szerelemről! Ha tudsz igent mondani, szerelmi életed felpezsdül.

Majom – Batz (január 10-február 6.)

A hónap izgalmasan és mozgalmasan fog telni. Pároddal közösen dédelgetett álmaitok egyre szaporodnak, ami mindkettőtöket várakozással és szép reményekkel tölt el. Ez az év megerősíti a szerelmeteket, ha továbbra is dolgoztok a kapcsolatotokért. Ha egyedülálló vagy, egy plátóinak induló szerelem egy szép napon valóra fog válni.

Sólyom – Coz (február 7-március 6.)

Most izgalmas fordulatokra számíthatsz. Párban ez abban nyilvánul meg, hogy kedvesed viselkedését eddig ismeretlen helyzetekben nyílik lehetőséged megfigyelni. Bár váratlanul ér, az élmény alkalomról alkalomra pozitív lesz, így érzelmeid egyre mélyebbé válnak. Szingliként elbúcsúzhatsz az egyedülléttől: 2017-ben jön a nagy fordulat.

Jaguár – Balam (március 7-április 3.)

Nem elég, hogy szívügyeid pazarnak ígérkeznek, kisugárzásod minden eddiginél szexibb és kívánatosabb nővé varázsol a hónap során. Egyedülállóként fantasztikus hódítóhadjárat elé nézel. Izgalmas flörtök, románcok, randihegyek ígérkeznek, és az esztendő egy szenvedélyes szerelemmel is megajándékozhat. Párban olyan évetek lesz, mintha végig nászúton lennétek.

Kutya – Pek (április 4-május 1.)

Úgy indulj neki a hónapnak, hogy céltudatosan lépegetsz előre. Ha párban vagy, és szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, érdemes kedveseddel óvatosan bár, de határozottan elbeszélgetned a jövőről. Ha kiderül, hogy szinkronban vannak elképzeléseitek, most jön csak a tündérmese. Szingliként, ha párra vágysz, egy komolyabb netes társkeresőnek is érdemes esélyt adnod.

Kígyó – Kaw (május 2-május 29.)

Az augusztus számodra tele lesz meglepetésekkel, ami a szerelmet illeti – kedvesed részéről, amennyiben párban vagy, de benneteket közösen is sok-sok kellemes meglepetés ér majd. A pozitív hullámok mind közelebb és közelebb visznek egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki kezd ostromolni most, akire nem számítanál. Az év meglepetése lesz, de a legszebb meglepetés.

Nyúl – Tzub (május 30-június 26.)

Az érzelmek még fontosabb szerepet töltenek be életedben, mint eddig. Ha egyedülálló vagy, nehéz lehet kezdetben az egyedüllét, de amint ráébredsz, hogy most tiéd a világ, illetve az esély, hogy válassz, máris más szemmel nézed a dolgokat. A nyár szenvedélyes szerelmet hozhat. Párban sokkal többet beszélgettek kapcsolatotokról, mint eddig, ami elmélyíti szerelmeteket.

Teknős – Aak (június 27-július 25.)

Lassan járj, tovább érsz! Maradj hű a jegyedhez, a Teknőshöz, és ne siettesd a dolgokat. Amennyiben párban vagy, hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek, és ne erőltess semmit. A nyár sok-sok szépet hozhat, ha elengeded magad. Szingliként is ugyanerre törekedj: amint nem sietteted a szerelem érkezését, beköszönt életedbe, akár a nagy Ő személyében.

forrás: internet


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL