Sorsfordító kapcsolatok

sorsfordito - Sorsfordító kapcsolatok
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Sorsfordító kapcsolatok
Facebook
0

Jönnek-mennek, adnak-elvesznek, hoznak-visznek. Az emberi kapcsolatok annyira sokszínűek, mindegyik valami mást jelent, mindegyik valami másról szól. Van olyan, aki egy emberben talál meg mindent, más ezerfelé szórja szét a darabjait. De minden egyes emberi kapcsolat és minden egyes pillanat üzen.

Az életre nem lehet felkészülni. Az iskolában megtanulunk írni, olvasni, számolni, kiskapukat keresni, elviselni a megaláztatást. De az életet senki nem tudja megtanítani. Sokszor bolyongunk céltalanul, válaszokat akarunk a kérdésekre és azokra is, amiket még fel sem tettünk. Nem tudjuk hogyan és merre tovább, kezd kifogyni a mosolyfakasztó toll életünk lapjait írva. Aztán egyszer csak… Jön egy válasz. Nincs kimondva, nincs leírva sem talán, csak jön, mert valaki hozza magával. És íródik tovább az élet. Egyértelművé válik minden, összeállnak a kirakó darabjai és csendben mosolyogsz: azok a véletlenek…

Volt már olyan, hogy megláttál valakit és beleremegtél a pillanatba? Érezted már azt, hogy olyan, mintha mindig is ismerted volna? Vágytál már valakire mindennél jobban, pedig éppen csak összeért a tekintetetek? És egy-egy ilyen pillanat láthatatlan pecsétet nyom azokra a lapokra. Már nem tudsz tovább úgy élni, mintha semmi sem történt volna. Mert történt.

Minden kapcsolat adni akar valamit. Lehet, valamit elvesz helyette, de csak azért teszi, hogy helyet csináljon annak, amit adni akar. A változás időnként félelmetes, a veszteség pedig olykor a szívünkbe mar. De azok a véletlenek tudatosan dolgoznak….

FORRÁS: http://lelektenger.cafeblog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT