Valakinek Te vagy a Lélekdonor

Ezt soha ne felejtsd el. Még akkor sem, ha éppen elképzelhetetlen!

Én a létező összes idegszálammal érzem, hiszem és tudom, hogy mindenkinek van egy társa. Igen, mindenkinek. És az életünk egyik feladata, hogy megtaláljuk. Miközben haladunk a teljesség, vagyis önmagunk felé, egyszer csak ott lesz. És olyan hirtelen, hogy időnk sem lesz azon gondolkodni, ki Ő és miért.

loveee

Mert vannak sorsszerű találkozások. Tudod, mikor kilépsz a múlt árnyékából és belehajtod a fejedet a jelen ölelésébe a jövő lidérces félelmei nélkül. Mikor minden olyan légiesen könnyű, hiszen a szerelem és a boldogság szárnyaival repülsz a soha nem ismert magasságok felé. Mert létezik és léteznie is kell. Csak nem szabad feladnod a hitedet. Hinned kell benne, de először hinned kell magadban is.

loveee2

Rengeteg emberrel találkozunk, vannak köztük olyanok, akik az égig emelnek és olyanok is, akik a mélybe rántanak. Szilánkosra törik a szívünket és próbálnak belefojtani a saját könnytengerünkbe. Ahány ember, annyi szerelmi történet. És annyiszor fel akarjuk adni. De nem lehet. Tudnod kell, hogy ez csak azért történt, hogy tanulj belőle és azért, mert ez nem az az ember. Igenis van olyan, aki a lelkedet a legtisztább forrásnak látja és minden nap ezzel akarja oltani a saját szomját. Aki a közeledben érzi magát a leginkább önmagának és aki a szívét adja a szívedhez. Nem elvenni akar, hanem adni. Nem rombolni, hanem építeni. Érted már a különbséget? De amíg nem hiszed el, hogy létezik ilyen és amíg nem ezt tekinted természetesnek, addig maradnak a megalázó és lélekfacsaró kapcsolatok. Addig pontosan olyan leszel, mint egy kifacsart citrom, amit a kukába dobnak.

loveee3

Hidd el végre, hogy értékes vagy, mert az vagy. Egyedi és megismételhetetlen. Gyönyörű vagy. Csoda vagy. Van belőled másik? Nincsen. Akkor miért viselkedsz úgy? Miért merülsz el az értéktelenségben? Hinned kell a szeretetben, a szerelemben a szívben és a lélekben. Hinned kell magadban, az életben, a döntésedben, a választásaidban. El kell engedned minden félelmet és járni a saját utadon, mert minden utat keresztez egy másik út, így lesz a kettőből egy közös csodautazás.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=HYCzzZF70Ys[/embedyt]

http://lelektenger.cafeblog.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!