Hogyan ismerheted fel, ha karmikus kapcsolatban vagy valakivel?

karmikus 1024x856 - Hogyan ismerheted fel, ha karmikus kapcsolatban vagy valakivel?
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Hogyan ismerheted fel, ha karmikus kapcsolatban vagy valakivel?
Facebook
0

Akár a barátságokra vagy a szerelmi kapcsolatokra gondolunk, csupán egy-két ember van, akikkel mélyebb szinten állunk összeköttetésben. Bár a legközelebbi barátainkkal sok dolgunk és gondolatunk lehet közös, csak néhány olyan személy van az életünkben, akikkel kapcsolatban úgy érezzük, mintha az ikerlángunkkal beszélgetnénk.

Hallottad már a karmikus kapcsolat kifejezést?

A spiritiszták ezt a fajta kötődést karmikus kapcsolatnak nevezik. A karmikus kapcsolatok olyan emberekkel jönnek létre, akik fontos szerepet játszottak elmúlt életünkben, és újra kapcsolatba kerülünk velük a Földön. A legegyszerűbb módja annak, hogy felismerd a lelki társadat vagy karmikus kapcsolatodat, ha tudatára ébredsz az általa feléd sugárzott rezgési energiának.

Egyfajta béke

A barátaiddal, családoddal vagy munkatársaiddal érezheted magad nyugodtnak és ellazultnak, de a lelki társ egyfajta béke érzését adja számodra. Az a lélekkel teli kapcsolat, amely szinte azonnal létrejön a tekinteten, szavakon, hangokon vagy a hasonló gondolkodáson keresztül olyan érzéssel tölt el, mintha egy régi barátoddal találkoztál volna, aki jobban ismer téged, mint bárki más.

Hasonlóságok és különbségek

Meg fogsz lepődni, hogy mennyi dolgot láttok/értetek azonos módon, és hány hasonlóságon osztoztok. Sőt, a különbségeitek kitöltik a másik hiányosságait, ezért a különbözőségek sokkal inkább teljessé tesznek, mintsem növelnék a távolságot köztetek.

 

Beszélgetés

A lelki társaddal való beszélgetés természetes módon folyik anélkül, hogy aggódnál amiatt, hogy mikor és hogyan fejezed ki az érzéseidet. Mindketten képesek vagytok egymás mondatait befejezni, és könnyű lesz megérteni, hogy mit érez a másik különösebb magyarázat nélkül. Persze ez nem azt jelenti, hogy a karmikus kapcsolatod nem szembesülhet kihívásokkal és problémákkal. Azonban a mély megértés és az erős kötődés miatt türelmesen keresitek a megoldásokat, amely segít, hogy harmóniában küzdjétek le az akadályokat.

A karmikus lélek bárki lehet az életedben, kezdve a családtagjaidtól és barátaidtól egészen idegenekig vagy akár a szomszédodig. A karmikus lelkek legtöbbször akkor jelennek meg az életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá, és általában egy ismeretlen személy lesz az, akivel “véletlenszerűen” találkozunk valahol.

Egy karmikus kapcsolat szerepe, hogy segítsen önmagunk fejlődésében. Tanítanak, motiválnak vagy formálnak bennünket. Bizonyos karmikus kapcsolatok serdülőkorban jelennek meg, míg mások felnőttkorban. Néhány karmikus kapcsolat végigkísérhet egész életünkön, míg mások rövid ideig tartanak, amikor önmagunk megváltoztatására van szükségünk.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL