4 féle hasi zsír, mely rontja az alakod összképét – Így tudsz megszabadulni tőle

zsír - 4 féle hasi zsír, mely rontja az alakod összképét - Így tudsz megszabadulni tőle
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 4 féle hasi zsír, mely rontja az alakod összképét - Így tudsz megszabadulni tőle
Facebook
0

Amikor a hasadra rakódik le a felesleg, és sehogy sem akar onnan eltűnni, az felettébb dühítő. Ám jó, ha tudod, hogy többféle hasi zsír is létezik, ezért ahhoz, hogy elégesd, fontos felismerni a probléma meglétének fő okát. Tudd meg, melyik típusba tartozol, így könnyebb javítani a helyzeten!

Felfúvódott has

Az ilyen típusú hasi elhízást legtöbb esetben valamilyen élelmiszer okozza, amit a szervezeted sajnos nem tolerál. Ilyenek a vitaminokban vagy ásványi anyagokban kevésbé gazdag ételek, vagy éppen azok, amik allergiát váltanak ki. Általában olyan, mintha állapotos lennél.
Az első, amit tehetsz a változás érdekében, az a tisztító italok fogyasztása, amelyek kedvezően hatnak az emésztőrendszerre, így csökken a felfújódás. Mindössze elég annyi teendő, hogy kiegyensúlyozott étrendet állítasz be, alapesetben nem szükséges különösebb túlzott edzés.

A „lyukas gumiabroncs” jellegű has

Ez a típusú hasi elhízás akkor alakul ki, ha sokat ülsz egy helyben és egyáltalán nem mozogsz semmit. Emellett növeli a kialakulásának esélyét a túlzottan cukros élelmiszerek fogyasztása is.
Ha ilyen típusú hasi elhízással küszködsz, akkor csökkentsd az elfogyasztott alkohol és szénsavas üdítőitalok mennyiségét. A legjobb az lenne, ha teljesen felhagynál azzal, hogy naponta alkoholtartalmú italokat vagy szénsavas üdítőket fogyasztasz, illetve nassolsz. Kezdj el egészségesen táplálkozni, ez a legegyszerűbb módja, hogy megszabadulj a feleslegtől.

Alhasi elhízás

A has alsó tájékán történő elhízás akkor fordul elő, amikor egy helyben ülsz és általában ugyanazokat az élelmiszereket fogyasztod, nincs változatosság az étkezésedben. Ez a fajta hasi elhízás vékonyabb embereknél alakul ki, akik nem mozognak elég aktívan.
A legfontosabb ebben az esetben a mozgás és a kiegyensúlyozott étrend kombinálása, fogyassz egészséges italokat és facsart gyümölcsleveket, hogy csökkenteni tudd a hasi elhízást.

A stressz okozta hasi elhízás

A has lentebbi tájékán történő elhízás általában azoknál fordul elő, akik maximalisták, de azoknál is megjelenik, akiknek problémái vannak az emésztésükkel.
Az egyetlen megoldás az ilyen típusú hasi elhízásra, hogy ne hagyj ki egyetlen étkezést sem, és hagyj fel az egészségtelen ételek fogyasztásával, valamint felejtsd el a túlzott koffeintartalmú italok fogyasztását.

nopiortal.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!