20 ötlet módszer – így tesznek gazdaggá a saját ötleteid – Brian Tracy – Főnix Szeminárium

tlet 1024x458 - 20 ötlet módszer - így tesznek gazdaggá a saját ötleteid - Brian Tracy - Főnix Szeminárium
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 20 ötlet módszer - így tesznek gazdaggá a saját ötleteid - Brian Tracy - Főnix Szeminárium
Facebook
0

20 ötlet módszer – így tesznek gazdaggá a saját ötleteid- részlet Brian Tracy – Főnix Szeminárium című előadásából

Írd le minden reggel az ötleteidet!

…Azért, mert így bevésődik a tudatalattiba és a tudatfelettibe, hogy komolyan veszik a 20 ötlet módszert. Amennyiben megteszik ezt heti 5 napon át, minden reggel, mielőtt munkába indulnának, és naponta kitöltik a megkívánt 20 választ, tehát minden reggel még indulás előtt, és ezt folytatják évente 50 héten át, leszámítva 2 hetet a nyári szabadságra, valamint a hétvégeket, amikor pihenniük kell, akkor körülbelül évi 5 ezer ötlet birtokába jutnak. Amennyiben csak 1 ötlet hasznosítható naponta, akkor a napi 1 ötletet beszorzom a heti 5-tel, és… igen, évi 50-nel, és akkor az egyenlő 250 ötlettel évente. Amit mind felhasználhatnak az életükben. Egy olyan világban, ahol az átlagembernek egy épkézláb ötlete sincs. Nem gondolják, hogy ha ezt szisztematikus alapon teszik, eredményesebbek lesznek? Hogy a kreatív gondolkodás módszere előrehaladást biztosít? Hogy változást és sikert hoz életükbe? Tehát én azt mondom, hogy gyakorolják naponta ezt a módszert.

Bár őszintén szólva én, személy szerint csupán 3 napi turnusokban végzem el a gyakorlatot, és ennek az az oka, hogy a 3. naptól kezdve már túlságosan sok ötletem gyűlik össze, és nem marad elég időm a nap folyamán valamennyi felhasználására. Annak ellenére, hogy jó ötletek, egészséges ötletek, praktikus ötletek, és sok esetben a tudatfeletti elme megoldásai szinte elárasztják a papírt. Vannak köztük olyanok, amelyek megérnek néha 100 $-t, néha 1000 $-t, de vannak olyan ötleteim is, amelyek 10 ezreket, sőt 100 ezreket hoznak. Én mint szaktanácsadó dolgozom, és időnként a munkám során ennek a módszernek alkalmazásával olyan ötletem támad, amely az érintett vállalat számára 100 ezreket jelent.

Mert a rengeteg tényező ismeretében a megoldás egy pillanatban hirtelen kikristályosodik, és ahogy a vaku fénye, megvilágítja a kép legkisebb részletét is. Egyszer csak világosság támad a tudatfelettiben, és bang, megszületik a nagy ötlet. Ezért ajánlom, hogy még ma kezdjék el gyakorolni a módszert. Írjanak le bármely célt, bármely problémát, bármely akadályt! Írják le kérdés formájában! Próbálják ki máris! És meg fognak lepődni, milyen hatásos módszer ez. Sok hallgatóm jött már vissza hozzám, emberek százai a tanfolyamaimról, bizonyítva, hogy ez a technika megváltoztatta pályájukat, üzleti eredményeiket, egész családi életüket. Megváltozott az életük sok-sok szempontból tőle.

1985 Brian Tracy főnix szeminárium – részlet –

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!