Angyali üzenet vasárnap éjszakára és a következő hétre – BŐSÉG ÁLDÁSA – Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem.

BŐSÉGET - Angyali üzenet vasárnap éjszakára és a következő hétre - BŐSÉG ÁLDÁSA - Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem.
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzenet vasárnap éjszakára és a következő hétre - BŐSÉG ÁLDÁSA - Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem.
Facebook
0

Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat Istennek és az angyaloknak, s higgy abban, hogy vigyáznak rád és szeretteidre.

viszlát1 - Angyali üzenet vasárnap éjszakára és a következő hétre - BŐSÉG ÁLDÁSA - Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem.

Ne törődj azzal, vajon hogyan teljesül be mindez, hisz Isten a maga végtelen bölcsességében majd ügyel a részletekre. Legyél nyitott mások ajándékaival és segítségével szemben, mivel ez is az egyik módja annak, ahogyan az Ég válaszol fohászodra.

[AddAdsenseHere]

Isten bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja neked. Higgy ebben, drága testvérem! A bőség áldásai minden irányból rád záporoznak. Megérdemled az Ég segítségét, mert te is Isten szent gyermeke vagy. A menny szeret téged, és tudja, hogy anyagi szükségleteid vannak. Kövesd belső hangodat, mert ez is isteni útmutatás, és tedd meg a szükséges lépéseket. A többiről Isten gondoskodik.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL