Válassz egy mandalát, és olvasd el hogy mi vár rád 2017-év végéig

mandalát - Válassz egy mandalát, és olvasd el hogy mi vár rád 2017-év végéig
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Válassz egy mandalát, és olvasd el hogy mi vár rád 2017-év végéig
Facebook
0

2017. a Kakas éve a kínai horoszkóp szerint. A számmisztika is segít a 2017. évben eligazodni.

Nézd meg ezeket a Mandalákat, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

1. A 2017-es év különleges számodra. Az élénk színű mandalát választottad, ami kreativitásodról árulkodik. Felfedezések és eredmények vannak kilátásban. Higgy magadban, és meghódíthatsz új magasságokat. Te biztosan sikeres leszel!

2. A 2017-es évben minden álmod valóra válhat. Higgy a csodákban, és igyekezz elérni az álmaidat. Az év pozitív és jó rezgésekkel lesz tele. Álmodd az életed és éld az álmod!

3. A 2017-es boldogságot ígér számodra. A boldogság kopogtat az ajtódon. Ne félj: az új évben sok öröm vár rád. Ne félj, inkább oszd meg a boldogságod másokkal, biztos jó társaságod lesz az egész következő évben.

4. A 2017-es év ünnepi számodra. Az életben mindig van idő és hely a relaxálásra. Az elkövetkező évben több is lesz számodra, aminek örülni fogsz. Szórakozz jól a barátaiddal és családoddal. Hagyd el a gondjaidat, és csak élvezd a pillanat örömét.

5. A 2017-es év békés számodra. A hiúság és a bizonytalanság eltűnik a 2016-os év utolsó csillagszóróival. Csendes, nyugodt téli reggelek várnak rád. A nyugalom fog kísérni egész évben.

6. A 2017-es év, a siker éve számodra. De csak akkor, ha elkapod a szerencsédet, és el nem engeded. Lovagold meg és ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget. Ne fukarkodj a jó szóval a szeretteit irányába, akik utadat kísérik.

7. A 2017-es év a jóság éve számodra. A jó uralja a világot. Egész évben élvezheted mások irányodba alkalmazott pozitív hozzáállását. Ne felejtsd el, hogy a jó cselekedetek vissza fognak térni, és boldoggá tesznek.

8. Számodra a 2017-es év a meglepetés éve. Meglepetés mindenféle alkalommal. Te csak hallgass a szíved hívására, és akár még egy nyertes lottószelvény kitöltése sem jelent majd problémát. Kezedben a szerencséd. Ha változik a munkahelyed – annál jobb. Változások az élet legérdekesebb dolgai.

9. A 2017-es év nagyon ígéretes a számodra. Itt az ideje, hogy alapvető változásokat hajts végre az életedben. Kezdj bele a legambiciózusabb terveid megvalósításába – ez a siker kulcsa a jövőben.
10. A 2017-es év nagyon érdekes a számodra. Az unalmas élet – nem rólad szól. A vágyak elégedetté tesznek, és még egy kicsit tovább is lendítenek. Ne felejtsd el, hogy higgy magadban. Utazz érdekes helyekre, olyanokra, melyekről már régóta vágytál. Az új felfedezések és lehetőségek éve lesz 2017.

11. A 2017-es év a zavartalanság éve számodra. A nyugalom, mint egy nagy lepel betakar. A riadalom, a nagyobb bajok elkerülnek, helyébe a nyugalom és a szórakozás fog ellátogatni hozzád az év minden napján.

12. A 2017-es év a nagylelkűség éve számodra. Adakozz és légy nagylelkű magaddal, a családoddal vagy random bármilyen emberekkel. Ne vidd túlzásba, és a nagylelkűséged bőségesen megtérül.

13. A 2017-es év a rejtélyesség éve számodra. Még mindig nem hiszel a csodákban? Kár! Mert, az élet tele van titokzatos felfedezésekkel és felismerésekkel, amelyek boldoggá tesznek, az tuti.

14. A 2017-es év gyümölcsöző a számodra. Ne felejts el a jövőre gondolni. Nyugodtan szőj terveket, írj levelet, táncolj – bármit csinálhatsz, mert minden a kezedben van. Vigyél be egy kis erőfeszítést, és minden, amibe belekezdesz eredményes lesz.

15. A 2017-es év csodálatos számodra. Csodálkozz rá a csodálatos dolgokra. Ne félj kísérletezni mind a belső, mind a külső dolgaiddal. Lesz elég erőd hogy átalakítsd magad és ezzel a világot is magad körül. A tökéletesség szépségben lakozik.

16. A 2017-es év könnyű számodra. Minden, ami elsőre nehéz tehernek tűnik, pedig könnyű munka lesz. Az élet új területén is megállod a helyed. Az ördög a részletekben van, ezért ne hagyd figyelmen kívül az apróságnak tűnő dolgokat sem.

17. A 2017-es év számodra fantasztikus ! Próbálj ki valami újat. Tegyél egy kört a hullámvasúton. Vagy szánkózz le egy magas domboldalról. Érezni fogod mennyire izgalmas és örömteli. Megvan? Az új év hasonló tempóval és örömmel fog beszippantani a pozitív események örvényébe.

18. 2017-es év a pozitivitás éve számodra. Minden régi problémád egy gombnyomásra elmúlik. Új év, új gondolkodás, új élet a semmiből. A pozitív fénysugár világítja meg utadat. Kövesd az álmod!

19. A 2017-es év az anyagi gazdagodás éve számodra. A pénz és a jólét új utakat és lehetőségeket kínálnak számodra. A munka mennyiségi növekedése, vagy új, önálló tevékenység elkezdése, boldogságot és sikert hoz számodra.

20. A 2017-es év sikeres a számodra. Válaszd ki a megfelelő életpályát, jelölj ki egy célt, és menj végig az úton. Tarts ki az igazi prioritások mellett, és ez segít elérni a sikert mindenben.

21. A 2017-es év kulcsfontosságú számodra. Egy új szakaszhoz értél, és új útra kelsz, mely boldogságot és a jólétet ígér számodra. Ne hagyd ki a lehetőségeket. A legfontosabb dolgok a részletekben rejlenek. Tekintsd át a terveid és győződj meg arról, hogy a felsorolt teendőket meg tudod oldani. A szerencse kedvez neked.

22. A 2017-es év a szenvedély éve számodra. Pihenj és élvezd. A szerelem meg fog találni, csak hinned kell benne és nem elrejtőzni előle. Mosolyogj gyakrabban, és ne félj, hogy a szenvedély forgatagába kerülsz. Az új érzések új kihívásokra fognak késztetni.

23. A 2017-es év a romantika éve számodra. Gyertyák, kandallók, egy meleg takarót és finom torta  – ezt fogod választani. Romantikus lesz az új év: egy doromboló cica az öledben, egy kedves dallam. Ez a hangulat fogja áthatni az évedet.

24. A 2017-es év a szépség éve számodra. A szépség érzése fogja belengeni az éved. Képes leszel szebbé tenni a világot: akár egy cégről van szó, akár az otthonodról, akár más kreatív tevékenységről. Mindent megtöltesz a szépség pozitív energiával.

25. A 2017-es év forró számodra. A puha homok és a meleg tenger – ez az, ami hideg télből hiányzik. Meglepetések és váratlan ajándékok hoznak számodra nyári hangulatot és  új eredményeket.

Innen fordította: Lótusz

Bánffi Melinda engedélyével közzétéve


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT