Válaszd ki álmaid házát, meg sem gondolnád miről árulkodik majd otthonod!

otthonod - Válaszd ki álmaid házát, meg sem gondolnád miről árulkodik majd otthonod!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Válaszd ki álmaid házát, meg sem gondolnád miről árulkodik majd otthonod!
Facebook
0

Vess egy pillantást erre a képre és bökj rá arra a házra, amely a leginkább tetszik! Vigyázz, az első benyomás a mérvadó, tehát ne gondolkodj sokáig!

1.)
Ha az 1-es számú házat választottad: te egy olyan ember vagy, aki két lábbal áll a földön, igazi realista. Szereted, ha az életed kiszámítható, előre eltervezett, megfontolt lépésekkel halad azon az úton, amelyet te jónak tartasz. Utálod az improvizációt, a meglepetéseket. Mivel saját magadban bízol a leginkább, ha csapatba kényszerítenek, te vállalod magadra a vezető szerepét. A környezeted ad a szavadra, mert te a tetteiddel és az eredményeiddel mindig bizonyítod, hogy példád, lelkesedésed, munkamorálod követendő.

2.)
Íme, a kalandor! Nagyvonalú, vicces, udvarias. Férfiként lovag, nőként úrinő vagy. Élvezed az életed, habzsolod minden pillanatát. Az élet középpontja számodra a szeretet és a szerelem. Nagyon tudsz szeretni, lángolsz, égsz. Mindig kutatod az újat, imádsz utazni, városokat, tájakat felfedezni, hogy még többet megtudhass a világról. Impulzív vagy viszont, úgyhogy figyelj oda, nem mindenki szereti a “szíveden a szádon” stílust, néha számolj el tízig mielőtt véleményt alkotsz.

3.)
Igazi energiabomba vagy. Munkádban hatékony, sokat vállaló, felelősségteljes munkaerő vagy, szerelmi életedben a racionális előre lépkedés és kevés felesleges romantikus túlcsordulás jellemez. Pontosan tudod, hogyan teheted szebbé, jobbá a jelenedet, de pontos elképzeléseid vannak a jövőt illetően is. Az eredményeid téged igazolnak, te elmondhatod magadról: sikeres ember vagy.

4.)
Mint egy békés kis Buddha, akinek a hátán fát lehet fűrészelni. Szereted a harmóniát, nyugalmas, konfliktuskerülő ember vagy. Szeretsz egyedül lenni, de az nem azt jelenti, hogy magányos. Sokan szeretnek, sok barátod van, mert élvezik a társaságodat. Utálod, ha bárminemű vitás helyzetbe kerülsz, inkább te vagy az, aki azt mondja, nem éri meg – és engedsz. Mottód: Okosabb enged.. Aki felszínesen ismer téged viszont gondolhatja azt, hogy te nem is érdeklődsz semmi iránt, amolyan apatikus típus vagy, de ez nem igaz. Nagyon sok minden érdekel, csak egyszerűen nem bosszankodsz azokon a dolgokon, amiken mások igen.

5.)
Érzelemdús, lelkizős ember vagy, aki legszívesebben körbeölelné a világot. Picit mindig két lábbal a föld felett vagy, vagy ahogyan én szoktam jellemezni saját magamat: csücsülsz egy rózsaszín felhőcskén és ott neked jó. Végtelenül kiborít minden, ami fájdalommal, agresszióval jár, ha valami hasonló hírbe botlasz, bizony elcsuklik a hangod. Egy picit viszont muszáj néha lejönnöd arról a felhőcskéről, hogy reálisabban lásd az életed, mert az álmok világa nem valós, a világ pedig sokkal keményebb, mint ahogyan te látod.

6.)
Elemző és racionális ember vagy, kitűnő emberismerő, szorgalmas, pont az ötös típus ellentéte. Kevés ember vesz körül, akik fontosak a számodra, de értük a tűzbe is mennél. Hiszed, hogy az égvilágon mindennek van tudományos magyarázata, szeretsz is utánajárni mindennek. Valószínűleg nagyon kevés ember végzi el ezt a tesztet is úgy, hogy pont ezt a házat válassza, hiszen ti nem töltitek az időtöket ilyen személyiségi tesztek nézegetésével. Aki mégis itt van és ezt a pontot választotta, szóljon!

Forrás:egybeminden.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT