KEDDI ANGYALI ÜZENET – DURUZSOLJ SZERETETTEL TELI SZAVAKAT MAGADNAK!

A szavak, melyeket önmagad körülírásához használsz, mélyen kihatnak a saját magad iránt érzett szeretetedre és önértékelésedre. Ezek közé tartozik mindaz, amit gondolsz, mondasz, írsz, és akár az is, ahogyan magadról viccelődsz.

A gondnok szerepét töltöd be önmagaddal szemben. Mint egy gyermekét nevelő anya vagy apa, majdhogynem olyan felelőléseggel tartozol és kötelezettségeid vannak saját magad felé. A magad iránti szülői gondviselés feladatai közé tartozik az, hogy önmagadhoz és önmagadról szeretettel és szelíden beszélj, ahogyan csak saját gyermekeddel tennéd.
A mai napon csakis szépséges kifejezésekkel élj önmagad leírására. Ez nem egyenlő a hencegéssel – egyszerűen csak isteni jellemedet tükrözöd általa. Ha gyönyörű szavakat használsz, igazat szólsz. Ez a lehető legmagasabb energiaszintre emel fel téged, ahol is létrejönnek a csodás és az azonnali manifesztációk.
Gondolat a mai napra:
Szeretetteljesen gondolok önmagamra, és igazán magasztosan beszélek magamról. Megbecsülöm isteni természetemet, és igaz lehetőségeim szerint élek. Élvezem a béke azon érzéseit, amelyek önmagam megbecsüléséből és tiszteletéből fakadnak.
Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!