A karma törvénye, hogy mindenki visszakapja amit másokkal szemben tesz

visszakapja - A karma törvénye, hogy mindenki visszakapja amit másokkal szemben tesz
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - A karma törvénye, hogy mindenki visszakapja amit másokkal szemben tesz
Facebook
0

Az életünkben minden megtörtént esemény és minden tettünk egyfajta összefüggésben áll, amely a karmához köthető. A karma egyik legfontosabb törvénye ugyanis az, hogy mindenki visszakapja azt, amit másokkal szemben tesz.

Felfigyeltél már arra, hogy a környezetedben vannak olyan emberek, akikkel csak jó dolgok történnek és vannak olyanok, akikkel sorozatosan csak a rosszak? Vajon mindkét oldal megérdemli azt, amit kap?

A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga egy következmény, vagyis valamilyen oknak az okozata. A karma tágabb értelemben cselekedet, tett, mű. Minden tényezőre vonatkozik, ami a világban történik, és következménnyel jár. Vonatkozik az akciókra, reakciókra, általában a világ törvényei által irányított aktív természeti folyamatokra, eseményekre, az élettelen létezők hatásaira, az emberi és állati cselekvésre, de az embernél fejlettebb, magasabb szinten álló lények, istenek, szellemek megnyilatkozásaira is. Minden aktivitás, azaz ok okozatot szül, és minden ok előzőleg létrejött okozatból eredeztethető. Így jön létre az ok-okozati összefüggések végtelen hálózata.

A karmát nem szabad összekeverni a sorssal, de az eleve elrendeléssel, és az újraszületés tanával sem. Ezek mindegyike önmagában más jelentéssel bír, bár az újraszületés (reinkarnáció) tanának fontos része a karma.
Nos, a karma törvénye pontosan ezen alapszik, vagyis, ha önzetlenül cselekszel jót másokkal, akkor téged is ez vár majd. Elkerülnek a gondok, a problémák, boldog időszakok következnek az életedben és pozitív változásokon mész majd keresztül. Olyan emberektől kapsz majd szeretetet, kedvességet és segítséget, akiktől nem is várnád, az egész Univerzum szeretettel fordul majd feléd és céljaid felé.

Ennek a fordítottja is így működik. Ha ellenséges vagy, gyűlölködsz másokkal szemben, nem önzetlenül adsz, a rosszindulat vezérli a tetteid, vagy szándékosan rosszat okozol más embereknek, akkor te is ezt fogod visszakapni az élettől. Kisebb-nagyobb szerencsétlenségek, károk érnek majd, sokat bosszankodsz majd, elfordulnak tőled az emberek, nem találod majd a boldogságod. Egyetlen módja annak, hogy változtass ezen nem más, mint változtatni önmagadon és tetteiden.

Szerző: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT