Különleges vagy, ha neked is van ilyen gödröcske az arcodon! Tudod miért?

Tudtad, hogy az emberek 20 %-ának van ilyen gödröcske az arcán mosolygás közben? Annyira ritka, hogy igazán különleges embereknek számítanak, akiknek mégis van.

Ha te, vagy bármelyik ismerősöd ebbe a csoportba tartozik, akkor igazán különleges tulajdonságokkal van megáldva a sors által, amit az alábbiakban el is árulunk:

Önbizalom

Akik ilyen gödröcskékkel rendelkeznek, sok önbizalommal bírnak. Nehéz őket bármitől is eltántorítani, hiszen ők azok, határozottak bármiről is legyen szó.

Barátok

Nagyon jó lelkű emberek, akiknek a társaságát különösen keresik mások. Sok barátjuk van és ők maguk is nagyszerű bizalmasak.

Energetikusak

Extra energiával ugranak neki nem csak a nehéz dolgoknak, de az egyszerű hétköznapoknak is. Tipikus olyan személyek, akik nehezen “merülnek” le.

Betegségek

A leggyakoribb betegségek nem veszélyeztetik őket, viszont a legritkábban előfordulók igen!

Örök fiatalok

Különös szépség titkuk az arcukon lévő gödröcskékben rejlik, ez ugyanis örök fiatalnak hagyja meg őket!

Szerencse, jólét

Számos kultúrában úgy tartják, hogy akiknek van gödröcskéjük, azok egész életükben szerencsére, jólétre és bőségre számíthatnak.

Szeretet

Nagyon fontos számukra a család és a körülöttük lévő emberek, ezért a szeretet adása és kapása nélkül el sem tudnák képzelni az életüket!

Szerző: tudasfaja.com

Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL