Angyali üzenet péntekre: Felemelkedsz vagy lezuhansz?

2017.03.24. – Ma el kell döntened, hogy mit választasz: a felemelkedést vagy a zuhanást! Chamuel arkangyal azt üzeni, hogy itt az ideje széttárni a szárnyaidat, hiszen az elmúlt időszak történései azonnali változtatást sürgetnek. Ez a szabadság és a felébredés pillanata, ám ha tovább hezitálsz, sokkal inkább a zuhanásodé és a depresszióba süllyedésedé lesz.

Nehéz és embert próbáló energiákkal telített ma a tér az aktuális bolygóállásoknak köszönhetően. Tegnap a Merkúr-Plútó kvadrát bepontosult, ami az igaznak vélt állításokhoz való rögeszmés ragaszkodáshoz vezethet. Most nincs itt az ideje annak, hogy vitás helyzetet tisztázz valakivel, mert nagy valószínűséggel nem engedi az álláspontját elmozdulni a holtpontról. Ha mégis beszélned kell olyannal, akivel nézeteltérésed adódott, csak ess túl a kötelező körökön, és hagyd meg Őt a saját hitében! Most nem működik a kompromisszum. Most az a legbölcsebb, ha egyszerűen kivonulsz a vitákból.

Egy másik erőteljes hatás a Merkúr szembenállása a Jupiterrel, ami túlzásba esésre hajlamosít, szóval amit most ígérnek Neked, azt inkább ne vedd készpénznek! Ez vonatkozik az önmagadnak tett fogadalmakra is, miszerint “holnap megcsinálom”, “jövő héten megoldom”….

Most nem ígéretekre, hanem cselekvésre van szükség, és arra, hogy a hirtelen, akár robbanásszerűen bekövetkező változások közepette is az egyensúlyodban tudj maradni. Ez a nap vízválasztó lehet. Ha képes vagy összeterelni a benned lévő erőt, és beleállsz a szükségszerű változásba, még megúszhatod a nagyobb bajt. Ám ha továbbra is – az egódnak engedelmeskedve – a szegény áldozat szerepét játszod, egyre lejjebb kerülsz és pillanatok alatt a depresszió állapotában találhatod magad.

Chamuel arkangyal a segítségedre siet, ha reményvesztettnek érzed magad, és nem látod a kiutat. Hívd őt, hogy reményt öntsön a szívedbe, és örömöt csempésszen az életedbe! Chamuel egy nagyon kedves, szeretetteli energiájú angyal, aki arra is megtaníthat, hogy újra szeress élni.

Nagyon figyelj most! Kérd a Teremtő, az arkangyalok és a segítőid támogatását, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni a helyzetedből! Kérj erőt és hitet a továbblépéshez és a felemelkedéshez! Emlékezz arra, hogy vannak céljaid és vágyaid, amelyeket a gödör mélyén ülve sosem fogsz beteljesíteni. Szedd össze magad, higgy abban, hogy minden jóra fordul! Tárd szét a szárnyaid, és repülj!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…