Hogyan hatnak egymásra a számok?

Hogyan hatnak egymásra a számok?

1.-  Az előző evolúciós ciklus (9) során elért eredményeken felbátorodva az új ciklusban is elindítod a kutatást identitásod és céljaid megismerésére (1). Hogy megtalálhasd önmagad és célodat, érintkezni és együttműködni kezdesz (2) azokkal, akik ugyanazon az úton járnak, mint te.

2.-  Ahhoz, hogy a többiekkel való együttműködésben (2) megtaláld a valódi egyensúlyt, határozott képpel kell rendelkezned saját magadról (1), és összhangban kell lenned valódi érzéseiddel (3).

3.-  A 3-as szám kiegyensúlyozásához eltökélten és határozottan (4) kell követned saját érzéseidet, nehogy ingadozásra késztessenek a társadalom és a környezetedben élők elvárásai (2)

4.-  A fegyelem (4) abból származik, hogy valódi érzéseidnek megfelelő viselkedést alakítottál ki (3), és ez lehetővé teszi számodra, hogy életed minden változása közepette is szilárd életutat vázolj fel magadnak (5).

5.-  Élettapasztalataid integrálására (5) akkor kerülhet sor, ha cselekedeteidben fegyelmezetté (4) válsz, és megtanulod felvállalni a felelősséget (6) azért, amit teszel.

6.-  Miután tapasztalásaidat egészséges és következetes módon megéled (5), elmélkedni kezdesz önmagadon (7). Az önmagaddal való egészséges kapcsolatot megteremtve másokkal is egészséges kapcsolatba kerülhetsz (6).

7.-  Mivel külső kötelezettségeidnek jól megfeleltél (6), már jut időd az isteni éneddel való belső kapcsolat ápolására is (7), ezáltal pedig sokkal közvetlenebbül kapcsolódsz valódi erőforrásodhoz  (8).

8.-  Azzal, hogy belső bölcsességedre és fényedre fókuszálsz (7) átveszed sorsod irányítását (8), és ettől kezdve  kezded lehetségesnek érezni életed álmának megvalósítását (9).

9.-  Ahogy önmagadért felelősséget vállalsz, megnő benned a vágy a mások kiteljesedésének segítésére (8).  Megszületik benned a felismerés: álmod megvalósítása az egész emberiség javát szolgálná (9). A közjó szolgálata révén felfedezheted saját páratlan egyéniségedet (1).

http://sorsunkutja.blogspot.hu/

Amennyiben hasznosnak találtad az itt olvasottakat, és úgy gondolod hogy másoknak is segíthetsz vele, oszd meg ezt a cikket!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT