Dalai Láma üzenete: ez a 10 dolog szívja el az energiádat!

energiádat - Dalai Láma üzenete: ez a 10 dolog szívja el az energiádat!

Úgy érzed, állandóan kimerült és fáradt vagy, és nem érted, hogy miért? Ennek a rossz szokásaink az oka, amelyek elzárják az energiák áramlásának csatornáit! Íme a megoldás, nagyon egyszerű! 10 egyszerű lépés!

10 dolog, ami elveszi az életerődet, lássuk hogy mit  tegyünk Dalai Láma szerint!

1. Tartsd meg az ígéreteidet!

Amit ígérsz, tartsd is meg! Egy-egy be nem tartott ígéret a jó hírnevedbe kerülhet!

2. Tartsd magad távol a mérgező emberektől!

Segíteni szeretnénk másoknak, ez természetes… viszont sokszor a végén csak a panaszkodás van, bármit is teszünk. Vedd magad körül pozitív emberekkel, és tartsd magad távol a negatív emberektől… ilyen egyszerű!

3. Fizesd időben a számláidat!

Tudom, ez nem mindig egyszerű, de legyen ez a mottód: nem tartozom senkinek! Sok energiát, felesleges idegeskedést kerülsz el vele!

4. Tanulj meg megbocsátani!

Mihamarabb bocsáss meg, mert a harag nem jó tanácsadó és csak magadnak ártasz vele! A harag, gyűlölet – mérgező dolgok. Célunk a lelki béke, tehát nem haragudhatunk soká!

Ha úgy döntünk, hogy élni megbocsátatlanság, úgy döntünk, hogy szenvedjen. Ahelyett, hogy a mérgezés magát a gyűlölet, úgy dönt, hogy bocsásson meg, és lépni, vagy nem valaki megérdemli a megbocsátás. Csináld magad, hogy békét. Majd érzem súlya már elemelkedik a mellkasát.

5. Csináld azt, amit szeretsz!

Néha csinálunk olyan dolgokat, amit kevésbé szeretünk… Viszont mindig maradjon időnk a hobbinkra, nem győzöm hangsúlyozni. Csináld azt (is) amit szeretsz!

6. Jár a pihenés!

Úgy ahogyan a cselekvésnek, a pihenésnek is szánj időt! Pihend ki magad!

7. Tegyél rendet magad körül!

Az élet, a pozitív energia mind jobban áramlik egy rendezett élettérben. Tarts rendet, rakj mindig rendet! Az otthonod a belsőd tükre!

8. Pofonok

Konfrontálódj! Ha valami nem tetszik, mondd ki! Ha magadban tartod, azzal tovább mérgezed a lelked.

9. Ügyelj az egészségedre!

A legragyogóbb emberek első számú titka a jó egészség. Sokkal boldogabbak, akik  vigyáznak mind a fizikai, és mentális egészségükre. Vigyázz a testedre, végül is… benne töltöd az életedet!

10. Vállald a felelősséget!

Részese vagy a mindenségnek, és a mindenség a Te részed! Az univerzum segít Téged, de felelősséggel tartozol magadért! Tegyél meg minden Tőled telhetőt!

 


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL