Angyali üzenet keddre: Növeld az önbizalmad!

nbizalmad - Angyali üzenet keddre: Növeld az önbizalmad!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzenet keddre: Növeld az önbizalmad!
Facebook
0

2017.04.04. – Ma az angyalok arra bíztatnak, hogy foglalkozz az önbizalom érzésével. Talán még nem pontosan látod, hogy az előtted álló feladatokat miként teljesíted be, most mégis fontos, hogy képes legyél hinni önmagadban.

noveld az onbizalmad 210x300 - Angyali üzenet keddre: Növeld az önbizalmad!

A Teremtő és az angyalok csodás lényként érzékelnek téged, aki bármit képes elérni, megvalósítani, és akiből a szeretet rezgése árad. Engedd meg magadnak, hogy a saját legjobb verziód lehess, és engedd bele magad hittel és bizalommal az önértékelés, az önszeretet, az önelfogadás felemelő világába!

Mivel a közvetlen környezeted és a párod mindig a tükröd is, egy nagyon érdekes nézőpont kerül ma előtérbe. Méghozzá az, hogy miként mutatja a partnered viselkedése a benned lévő önbizalom vagy önértékelési hiányt. Amíg ugyanis Te nem látod a saját értékeidet, addig a melletted lévő személy is ezt sugározza feléd. Ha mindig kritizál, valójában te vagy kritikus önmagaddal. Ha elutasít, Te is elutasítasz valamit magadban. Ha túlságosan bizalmatlan, akkor benned is hiányzik a bizalom érzése. Nézz bele ma a partnered által mutatott tükörbe, és kezd el a saját hiányzó érzelmeidet és értékeidet felépíteni!

Ma a hölgyek számára a női minőségek felemelése is nagy hangsúlyt kap a Nap és a Junó kvadrátjának köszönhetően. Most sokakat foglalkoztat a parnerkapcsolaton belüli szerepének átértékelése (akár feleségként, akár partnerként, akár szeretőként), hiszen itt az idő a kiteljesedésre. A másik oldalról ma a Férfi feladata is részben az, hogy felülvizsgálja a mellette lévő Nőről alkotott elképzeléseit, a vele kapcsolatos elvárásait. Most a kapcsolatok tisztulásának az a fázisa jön el, amikor tisztázni kell a benne lévő női energia minőségét.  Lehetőség van az átalakításra, transzformációra, átminősítésre, ugyanakkor a Nap tisztázó fénye most arra is rávilágít, ami már idejétmúlt és amit el kell engedni.

Mivel ma az Uránusz a Holddal kerül fényszög kapcsolatba, az égi energiák teljes mértékben támogatják az érzelmi tisztításokat, és most sokkal könnyebb megszabadulni a lelki blokkjainktól, a félelmeinktől.

Kérd az angyalok segítségét abban, hogy képes legyél elfogadással, szeretettel, bizalommal fordulni önmagadhoz! Ezek olyan alapvető érzelmek, amelyek hiánya megakadályozza a kiteljesedésed és a fejlődésed, tegyél hát annak érdekében, hogy a megrekedt és visszahúzó állapotból továbblépj!

Szeretettel,

noemi 300x81 - Angyali üzenet keddre: Növeld az önbizalmad!

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…