Ezt hozza a hét – horoszkóp előrejelzés április 3-9.

Vénusz 1 1024x1024 - Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés április 3-9.

A Vénusz hátráló mozgásban van a Halak jegyében. Ez a bolygóállás különösen érzékennyé, sőt álmodozóvá tesz bennünket. Vágyunk mindenre, amit eddig nem kaphattunk meg. Szeretnénk eggyé válni valakivel.

Ez egészen hétköznapi dolgokban is megnyilvánul majd –  csak akkor ízlik majd az étel, ha azt békés, nyugodt, családi légkörben tudjuk elfogyasztani. Minden érzékszervünk ki lesz élezve a konfliktusokra. A legapróbb ellentétek esetén is háborog majd a gyomrunk, idegesek leszünk. Eközben hibásnak is érezhetjük majd magunkat, mindezt csak azért, mert a hangulatmérőnk veszélyt jelez.

Ha otthon, vagy a munkahelyen nyugalom van, akkor élünk, mint hal a vízben… Most többre van szükségünk, mint védettségre, vagy bíztatásra.
A Vénuszhoz tartozik a pénz, és minden, amit ezen venni lehet. Amikor a Vénusz hátráló mozgásban van, akkor fokozódhat a vágy bennünk arra, hogy még több pénzt keressünk. A hátráló Vénusznak szinte minden pénz kevés. A Halak jegyében a hátráló Vénusz költekezővé, sőt akár tékozlóvá is tehet bennünket.

Jól gondoljuk meg, hogy mire, és mennyit költünk, mert amikor a Vénusz ismét előre indul, könnyen megbánthatjuk a kiadásainkat.

forrás: astronet.hu