Angyali üzenet csütörtökre: Ma bármit megváltoztathatsz!

2017.04.06. – Ma erőt adó energia áramlik az Univerzumban, és a Mars-Plútó trigonjának köszönhetően ez Téged is változtatásra inspirál. Használd ki jól ezt a napot, mert most sokkal könnyebb beindítani a minőségi átalakulást, ráadásul ehhez Mihály arkangyal is segítséget nyújt Neked.

Ma különös jelentősége van annak, ha megszólítod, és magadhoz hívod az angyali seregek vezetőjét. Mihály egy olyan nagyhatalmú, erőteljes energiájú arkangyal, aki a nagy változásokban támaszt nyújt és erőt ad az embereknek. Már akkor érdemes a segítségét kérni, amikor még csak a változtatás gondolatával játszadozol, hiszen levágja rólad a félelmek kötelékeit, és iránymutatást ad a megfelelő lépésekről.

A Mars és a Plútó, két hatalmas energiájú bolygó van ma inspiráló fényszög kapcsolatban egymással. Mivel annyira erőteljesek külön-külön is, a pozitív egymásra hatásuk sem egy könnyed folyamat. Ma erő áramlik a térben. Ma szinte mindenki azt érzi, hogy bármire képes lenne. Ez így rendjén is van, ám érdemes valamire éppen emiatt jobban odafigyelned! Méghozzá arra, hogy ne csak erőlködj, ne csak valami ellen munkálkodj, hanem valami konkrét cél irányába tereld az energiád.

Ma fontos, hogy legyen irány, legyen valamilyen elérendő, megvalósítandó vágyad. Ha valamin változtatnál – legyen szó akár a munkádról, akár a kapcsolatodról, akár a lakhelyedről, akár az anyagi körülményeidről vagy a spirituális fejlődésedről – azt fogalmazd meg pontosan! A Marsból kiáradó erő és a Plútó radikális átalakító minősége olyan nagy hatású változást képes ma beindítani, amely gyökeresen alakítja át az életed!

Lovagold meg ezt a csodás és erős energiát, és teremts magadnak egy magasabb minőségű életet! Mihály arkangyal csak arra vár, hogy jelezz felé, és máris elindul hozzád angyali seregekkel, hogy átsegítsen ezen a sorsfordító változáson. A legjobb, ha egy imában vagy meditációban a Teremtőtől kéred, hogy küldje el Hozzád. Így biztosan meghallgatásra találsz, és – ha bátran beleállsz a folyamataidba – a pozitív eredmény szinte borítékolható.

Egy ideig nem lesz ilyen hathatós égi segítség, hiszen a Szaturnusz hátraarcot vág, és a karmikus feladatok ledolgozását kényszeríti ki belőlünk. Légy résen ma, és változtass a sorsodon!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi | Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…