Retrográd Szaturnusz – rendezd a karmád!

A Nyilasban járó Szaturnusz ismét hátraarcot vágott, és elkezdett tolatni. A nagy karmikus tanító mostantól hónapokon át visszafelé halad, nem kevés feladatot adva. Elérkezett a Karma rendezésének egy újabb nagy jelentőségű időszaka. Most nem kérdés, hogy akarod, vagy mered-e csinálni. Muszáj beleállnod, máskülönben kőkemény pofonokra számíthatsz, és az Univerzum kikényszeríti belőled, hogy cselekedj.

Személyes szinten ez azt jelenti, hogy a legmagasabb Igazságból kiindulva, az egyéni sorsfeladatoddal és az Isteni Időzítéseddel összhangban szembesítened kell magad korábbi cselekedeteiddel és döntéseiddel. Vannak az életedben fel nem vállalt, szabotált, elfedett és félretolt minőségek, amelyekkel egyszerűen nem voltál hajlandó szembenézni. Amikor ezek mutogatták magukat, úgy csináltál, mintha ott sem lennének. Mint a kisgyelmek, aki úgy bújócskázik, hogy befogja a saját szemét.

Most eljött az őszinteség ideje. Nem megy a mismásolás, nem működik a felszínen lavírozás. A mélyben meghúzódó konfliktusokat fel kell vállalni. Karmikus körök záródnak most le az őszinte kitárulkozás segítségével. Ez persze nem mindig fájdalommentes. Nem egyszerű például odaállni a társad elé azzal, hogy már nem tudod Őt szeretni, és már nem tudsz vele élni. Ám ami energetikailag lezárult, azt fizikai szinten is be kell fejezni. A Karma, ami két ember között lejárt, továbblépést sürget. Az új már vár Rád, de amíg a régi energia mocsarában süllyedve sajnálod magad, láthatatlanok vagytok egymás számára.

Talán a legnehezebb mégis az, hogy szembenézz a saját érzéseiddel. Azzal, ahogy félelemből ragaszkodsz már rég nem működő stuktúrákhoz. Azzal, ahogy felépítetted az önámítás várát millió hamisan csillogó téglából. Azzal, hogy hazudtál önmagadnak és másoknak.

Fel kell vállalnod a saját életed felelősségét, mert a lelked emelkedést és fejlődést írt meg magának a leszületésed előtt, és ebbe nem fér bele, hogy a startvonal előtt toporogj! A Karma Törvénye az Univerzum egyik legerősebb rendező elve. Nem bújhatsz ki a hatása alól, és nem kerülheted meg. A Sorsodat megírtad, a sarokpontjaidat kijelölted, még mielőtt elfoglaltad volna a mostani emberi tested. Emlékezz rá: Tudatos Teremtő vagy! Cselekedj!

Szeretettel,

Tomek Noémi I Örömvirág
Points-of-You™ tréner
ThetaHealing® instruktor és konzulens

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL