Az áprilisi nő laza és kezdeményező., a májusi erős személyiségű . Nézd, mit mond el rólad születési hónapod!

prilisi - Az áprilisi nő laza és kezdeményező., a májusi erős személyiségű . Nézd, mit mond el rólad születési hónapod!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Az áprilisi nő laza és kezdeményező., a májusi erős személyiségű . Nézd, mit mond el rólad születési hónapod!
Facebook
0

Ha szeretnéd tudni, hogy születési hónapod miként befolyásolja a személyiséged és a karaktered, akkor itt az ideje, hogy megtudd te leginkább milyen is vagy valójában!

JANUÁR

Nagyon okos nő vagy, aki együttérző másokkal, de mégsem hagyja magát. Sokszor önfejséged okozza a gondokat, mert nehezen hagyod magad eltéríteni utadról. Jó főnök lehetsz, ha sikerül magad azokkal körülvenni, akik elfogadnak vezetőként. Ez a magánéletre is igaz, sokszor vagy a családban is a “főnök”, te határozol a nagyobb horderejű kérdésekben, amit mindenki követ. A szerelmi életedben csak a féltékenység a probléma, ha képes vagy ezt elcsitítani, akkor minden jó lesz.

FEBRUÁR

Aranyos vagy és finom. Merészséged nem ismer határt, sokszor állsz ki a többiekért, ha neked ez később pozitív élményt eredményez. Nagy benned a magamutogatási vágy, ezért érdemes olyan állást választanod, ahol ezt ki tudod élni. Az érzéseidet jól tudod titkolni, ezért gyakran kerülsz olyan szituációba, hogy mások azt gondolják, hideg vagy velük. Nehezen kötődsz a többi emberhez, ezért kevés mély barátod van, de annál több a felszínes kapcsolatod.

MÁRCIUS

Érzelmes nő vagy. Sajnos sokszor inkább a csendességed dominál, amitől magadba húzódó vagy. Sokszor érzed magad hátrányban, amitől könnyen mérges leszel és ennek időnként hangot is adsz. Több emberrel veszed magad körül és élvezed, ha te vagy a középpontban. Kapcsolataidban rosszul alkalmazkodsz, de ha megtalálod a számodra nagy őt, akkor mindenre kapható vagy. Sokszor döntesz spontán, amit rosszul tűr a közvetlen környezeted.

ÁPRILIS

Laza vagy és kezdzdzdeményező. Élénk személyiséged sokszor túl bátor lépésekre kényszerít és ilyenkor szeretnéd meghódítani a világot. Sokszor viselkedsz gondolkodás nélkül, ilyenkor nem törődsz másokkal, gyakran érzed, hogy mások mérgesek rád. Nem vagy túlságosan lojális, sem az elveidhez, sem a szerelmedhez. Viszont akibe igazán beleszeretsz, ahhoz feltétel nélkül kötődsz és nem vágysz másra.

MÁJUS

Erős személyiséged igazán megbízható nőt takar. A kedvességed sokakat magával ragad, de néha nagyon makacs vagy és ez nem válik előnyödre. A folyamatos óvatoskodás mindig újabb és újabb akadályokat gördít az életedbe, de reális gondolkodásmódod átsegít. A munkádban tudják, hogy két lábon állsz a földön és számítanak is ezért rád. Emberekkel zárkózott vagy, de akit közel engedsz, azt nehezen engeded ki az ölelésedből.

Közvetlen, kedves nő vagy, aki nagyon szereti a viccet. Sajnos gyakran elkésel és ezt mások nem nagyon szeretik benned, önzőnek gondolnak. Sokan azt hiszik, hogy kiismernek, pedig nem látják a belső éned. Nehezen döntesz, és ha eléred a célod, már nem is érdekel a siker. Nem könnyen leszel szerelmes, de akibe beleszeretsz, azért bármit megteszel, ami akár a féltékenységig fajul. Ezt nehezen viseli a partnered és gyakran veszekedésbe torkollik az együttlétetek.

Csendes és visszahúzódó nő vagy, aki jól tűri az unalmat is, ha kell. Toleráns vagy mindenkivel szemben, de néha jelentéktelen dolgokon képes vagy elkeseríteni magad. Lojalitásod hozzásegít, hogy egyre nagyobb sikereket érj el. Amikor megtalálod az igazit, az érzelmeid jelezni fogják, annak ellenére, hogy nehezen barátkozol.

AUGUSZTUS

Érzelmes és barátságos nő  vagy, de gyakran a féltékenységed és az önzőséged miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe. Amit hosszútávon kitűzöl magad elé, azt el is éred, a versengés a véredben van. Nem szereted kimutatni az érzéseidet, ezért gyakran tűnsz magányosnak.Vágysz a szerelemre, de érzések nélkül nem fog megtalálni az igazi. De ha már szerelemben élsz, nagyon szereted társadat és mindent megadsz neki.

SZEPTEMBER

Megnyugtató nő vagy, akit mindenki szeret. A társaságban kedvelnek téged, annak ellenére, hogy elég kritikus nő vagy. Az örökös elégedetlenséged mindig újabb és újabb cél elérésére hajt. Kritikus szellemed és uralkodásvágyad sokszor megnehezíti a kapcsolataidat. Céltudatos vagy, tudod, mit akarsz és ezért mindent meg is csinálsz. Mindenkit szeretnél meghódítani, ezért aztán későn lelsz párra.

OKTÓBER

Mindig nehezen tudsz határozni a dolgaidban, sokszor nincs kedved végig vinni azokat. Érzékenységed és empátiád segít mégis megoldani a problémákat. Hiába vannak meg a képességeid, kishitűséged megakadályoz a dolgok kiteljesítésében, valamiért nem bízol magadban. Légy határozottabb, magabiztosabb és minden sikerülni fog. A kapcsolataidban mindenkit szebbnek látsz, mint amilyen, ezért gyakran ér pofon.

NOVEMBER

Nyitott és élénk nő vagy. Sajnos sokszor hullámzó a kedélyed, ezért rosszul viselnek el a környezetedben élők.  A düh mindennapos nálad és ezt azokat érinti leginkább, akik a legközelebb állnak hozzád. Makacsságod nehezíti a kapcsolataidat, ráadásul hamar megunod azt, amiben élsz. Nehezen találsz ezért magadnak párt, mert ember legyen a talpán, aki elviseli a természeted.

DECEMBER

Humoros, vidám nő vagy, aki mindig kontrolláltan viselkedik. Fegyelmezettséged egyben győzni vágyást is takar, nehezen hagysz másokat kibontakozni. A dolgaidat magad szereted véghezvinni, de ennek ellenére gyakran segítesz a többieknek is. Bíznak benned a barátaid, így gyakran fordulnak hozzád, ha slamasztikába kerülnek. A munkahelyeden vannak vitáid, de ezeket sokszor önuralommal oldod meg. A magánéletben szereted, ha az van, amit te mondasz.

http://www.mindenegybenblog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT