Feladatok és megoldások a szeptemberi Telihold batyujában

batyujában - Feladatok és megoldások a szeptemberi Telihold batyujában
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Feladatok és megoldások a szeptemberi Telihold batyujában
Facebook
0

Az szeptemberben beköszöntő Telihold feladatokat és megoldásokat egyaránt hoz a batyujában. Hogy élsz-e a lehetőséggel, rajtad áll… ám ha nem, a következményeket is Neked kell viselned.

A Telihold első számú üzenete az egyensúly megteremtése. Ha most azt gondolod, hogy ez valamiféle lavírozgatás a lehetőségek között, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. Ez most mélyebb és fontosabb dolgokról szól. Ennek a Teliholdnak a fénye arra világít rá, amit szíved mélyén kell észrevenned.

A fókuszban a kapcsolatok vannak, szóval – ha még nem unod az utóbbi hetekben napi szinten felmerülő “oldd meg a kapcsolati problémáid!” és “rendezd a karmikus kapcsolataid!” jellegű tanácsokat – elő kell venni minden olyan párkapcsolati, családi, munkahelyi konfliktust, ami még mindig nem simult ki.

[AddAdsenseHere]

A mérleg két serpenyőjében most a saját, belső késztetéseid, vágyaid, érzéseid, valamint a külvilágból Rád vetülő elvárások vannak. És itt álljunk is meg egy kicsit! Mert ez valójában nem a Te belső világod kontra külvilág játszma. Ez a Te nagy játszámád önmagaddal és a tudatalattidban lévő kapcsolati minták, generációs hitrendszerek sokaságával.

Mivel a környezeted Téged tükröz, mindaz, amit feléd sugároz, szintén a Tiéd. Ezzel azért nem mindig könnyű szembesülni… ugye? A titok pedig a Te a rezgéseidben rejlik…

Nem mennék vissza Ádámig és Éváig, ámbár lehetséges, hogy indokolt lenne, mert őseid sok-sok gererációjának érzelmi lenyomatai éppoly hatással vannak Rád, mint lelked előző inkarnációinak információs emlékei.

Minden rezgésekből épül fel az Univerzumban. A fizikai formáknak mondott létezők, így mi magunk is rezgésekből vagyunk. Érzékszerveink statikus formaként fogják fel az állandó mozgásban lévő sejtmilliárd közösségét, holott – a látszat ellenére – nincsenek fizikai határaink. Saját rezgése van a szerveidnek, a cipődnek, a kedvenc kávédnak, a parfümödnek és az érzelmeidnek is. Az érzelmek által keltett rezgések a szívtérből kiindulva áramolnak a külső világodba, és ott megkeresik azt, ami “összerezeg” velük.

[AddAdsenseHere]

Amíg a sértettség, a düh, a csalódottság vagy éppen a kiábrándultság frekvenciáját rezgeted, ezekkel összecsengő tapasztalatokra fogsz szert tenni. Azonban ha az öröm, a boldogság, a szerelem vagy az elfogadás rezgésében vagy, a külső világod is ezeket igazolja vissza számodra, bármerre is jársz.

Összegezve a fentieket, már láthatod, hogy ha a belső világod a külsővel összefeszül, az csak a látszat. Ami kint van, az bent is ott lapul… valahol a tudatalattid mélyén. Ha ismersz olyan technikát (pl. ThetaHealing, Source Memory Healing), amivel ezeket a szférákat eléred, ne habozz, hozd a felszínre a megoldandó feladatokat! Ha nincs a birtokodban ilyen aktív tudás, az sem mentesít a teendők alól. Most ugyanis fontos, hogy beleállj az önmunkába!

Előszöris engedd meg magadnak, hogy érezz! Nem ám csak úgy érezgess… ÉREZZ! Merülj el az érzelmeidben, és figyeld, ahogy egyre-másra kibontakoznak! Erre a következő egyszerű feladatot ajánlom:

Vegyél elő egy lapot, és írd fel az összes olyan kapcsolatodat, amiben van valami megoldandó! Írd őket egymás alá, például:

“Férjem/Feleségem és Én”

“Édesanyám és Én”

“Főnököm és Én”

Ezután minden párosításnál – csak arra fókuszálva – engedd magad emlékezni a köztetek felmerült problámákra, konfliktusokra, majd emlékezz vissza a legelső ilyen esetre! Ezután kezdj belemenni abba, hogy mit éreztél ott és akkor! Azonosítsd az esetleges megbántottságod, haragod, szomorúságod, vagy más rossz érzésed, és kezd el kilélegezni magadból! Érezd, ahogy minden kilégzéssel távoznak a rossz érzéseid, és minden belégzéssel pozitív energia áramlik a testedbe! Meg fogsz lepődni, hogy mekkora változást hoz ez már önmagában is!

Ezután keresd meg azokat az “igazságokat”, amiket ott és akkor elhittél! Például, amikor a főnököd először bánt veled lekezelően, azt az igazságot gyártottad, hogy “a főnököm mindig hülyének néz”. A gondolatból csakhamar hitrendszer, egyfajta minta lett, ami aztán napról-napra vissza is igazolódott (tudod, a rezgések miatt!).

Nos, ezt követően nincs más dolgod, mint megkérdőjelezni a saját igazságod! Nézz rá, miért is nem igaz? Mennyi olyan történet van, amiről nem akartál tudomást venni, pedig rég rácáfoltak volna a negatív hitrendszereidre? Ha a fenti feladat elvégzésére rászánsz némi időt, garantáltan megváltozik az életed!

Nos, akkor térjünk vissza a Teliholdhoz! Amikor az érzelmeket megdolgoztad, fontos, hogy az érintettekkel is letisztázd a nézeteltéréseket! Könnyen lehetséges, hogy Ők “teljesen más mozit néztek”, és értetlenül szemlélték egy ideje a viselkedésed. Minden embernek saját szemüvege van a világra, és amit két ember ugyanabban a helyzetben tapasztal és érzékel, az gyakorta a Makó-Jeruzsálem távolsággal szemléltethető.

[AddAdsenseHere]

Akkor kerülsz majd igazán ismét egyensúlyba, amikor megdolgozod az érzelmeidet belül, rendezed a félreértéseket kívül, és az új rend automatikusan harmóniát teremt.

Ez nem azt jelenti, hogy aminek lejárt az ideje, azt most újra lehet indítani! Ez azt jelenti hogy béke van belül és kívül, és az esetleges változások minden érintett számára a legjobb úton-módon valósulnak meg. Mert vannak olyan megoldások, amiket nem fed fel előtted az Univerzum addig, amíg zavarosak az érzéseid.

A Teliholdkor a hagyomány szerint százszoros erővel hat minden energia. Ez azt jelenti, hogy a rossz és a jó gondolat egyaránt erősebb teremtő hatással bír, így ma különösen érdemes körültekintőnek lenned! És ha még szeretnéd magasabb szintre emelni a lehetőségeidet, használhatsz kristályokat (pl. holdkő, citrin, rózsakvarc, sugilit), behívhatsz angyalokat (pl. Haniel vagy Jeremiel), vagy elvégezhetsz egy megbocsátás meditációt.

Ma figyelj arra, hogy kíméld a fizikai tested, és lehetőség szerint tartózkodj friss levegőn!

Ha most beleállsz az érzelmi-lelki tisztogatásba, ez a nap olyan lehet, mintha a kaszionóban borítékolnák számodra a jackpotot. Csak tedd be a játékba a tétet, főkuszálj, cselekedj, érezz, és megváltozik az életed!

Szeretettel,

noemi e1439301073802 - Feladatok és megoldások a szeptemberi Telihold batyujában

Tomek Noémi I Örömvirág

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL