Teremtő képzelet/Vizualizáció: Három alapfeltétel

Három feltétel van benned, amelyek meghatározzák, milyen sikeresen tudod alkalmazni az alkotó vizualizációt bármely adott helyzetben:

Vágy. Igazán vágynod kell arra, hogy megszerezd vagy megteremtsd, amit a vizualizációhoz kiválasztottál. A „vágy” szó alatt itt nem egy valamit megkaparintani akaró szenvedélyt értek, hanem egy tiszta, erős, céltudatos érzést. Tedd fel magadnak a kérdést: „Vágyom-e arra, hogy ez a célom megvalósuljon, igazából, tiszta szívemből?”

Hit. Minél jobban hiszel kiválasztott célodban és abban, hogy elérheted azt, annál biztosabb lehetsz, hogy így fog történni. Tedd fel magadnak a kérdést: „Hiszek-e abban, hogy ez a cél megvalósítható?” És ezt is: „Hiszek-e abban, hogy számomra lehetséges a dolog megvalósítása vagy megszerzése?”
Elfogadás. Fontos, hogy készségesen elfogadd és birtokold majd azt, amit most keresel. Néha ugyanis olyan célokat követünk, amelyeket valójában nem akarunk elérni; jobban megfelel a keresés folyamata. Tedd fel magadnak a kérdést: „Valóban azt akarom, hogy ezt a dolgot teljesen birtokoljam?”
Ez a három elem együtt adja ki azt, amit én szándéknak nevezek. Amikor komolyan szándékozol létrehozni valamit – azaz mélyen vágysz rá, tökéletesen elhiszed, hogy meg tudod tenni, és teljesen fel vagy készülve arra is, hogy megkapod – egész egyszerűen nem történhet meg, hogy nem teljesül a dolog, és általában egész rövid időn belül teljesül is.
Minél pontosabb és erőteljesebb ez a szándékod, annál gyorsabban és könnyebben fog megvalósulni alkotó vizualizációd. Bármely adott helyzetben kérdezd meg magad szándékod komolysága felől. Ha az gyenge és bizonytalan, erősítsd meg a következő gondolat gyakori elmondásával:
Szándékom komoly, hogy ezt itt és most létrehozzam.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL