Angyali üzenet szombatra: Érzelmi fordulatok

2017.04.15. – Folytatódik a nagy átalakulások és újjászületések időszaka, amelyben ma az angyalok az érzelmeidről üzennek. Ezen a napon a nagybetűs Szeretet és Elfogadás van középpontban, miközben eddig zavaros érzelmek tisztulhatnak le benned.

Ma végre a Vénusz direktbe vált, és befejezi sok-sok érzelmi zűrzavart okozott hátráló mozgását. Amikor egy bolygó “tolat”, a hozzá tartozó életterületeken elakadások, traumák, nehézségek tapasztalhatók. A fordulat napjától az energiája azonban úgy változik, mintha végre fokozatosan visszakapná az erejét. A szépség, a szerelem és az érzékiség bolygólya ugyan csak májusban fog teljesen kikeveredni az ún. retrográd zónából, most fordulóponthoz ért, és innentől már a Fény felé halad. Ez mindenképpen jó hír, hiszen sokak éltek meg kemény érzelmi időszakot, kapcsolati válságot vagy nagy magányosságot.

A Vénusz mától – napról-napra – jobb lehetőségeket biztosít a szerelem, a párkapcsolatok, a harmónia, az intimitás, sőt, általában véve a kapcsolatteremtés terén is. Személyes szinten ez a hatás sokféleképpen megnyilvánulhat, ám az elengedhetetlen, hogyfoglalkozz a saját érzelmeiddel.

Meg kell értened, hogy az életed mozgatórugóit az érzelmeid jelentik! Eldöntheted ésszel, hogy márpedig elég jó neked a jelenlegi munkahelyed, mert legalább biztos… magadra erőltetheted a gondolatot, hogy nem is olyan rossz a párkapcsolatod, mert legalább komfortzónában tudsz maradni vele… de ha valami tiltakozik, ellenkezik, forrong és elutasít a bensődben, akkor az elhatározásod mit sem ér.

Ma a Hold ismét elérkezik az Antares csillaghoz, így két napig gyengéden támogat abban, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet szemüvegén át tudd nézni a többi embert. És ha valakivel nem is tudsz egy ideje zöld ágra vergődni – legyen akár egy rokon, a párod vagy a főnököd – most képes lehetsz megérteni az Ő álláspontját is. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változtatnod a helyzettel kapcsolatos véleményed, csupán azt, hogy elfogadó és megértő szereplője lehetsz a kapcsolati konfliktusaidnak. Az Antares napokon az álmoknak is kiemelt jelentősége van, így figyelj rájuk és jegyezd fel őket!

Az angyalok ma azt üzenik, hogy érezz! Engedd meg magadnak önmagad előtt az őszinte érzelmi kitárulkozást! Nem baj, ha eddig tagadtad, hogy valaki iránt már nem érzel vonzalmat, vagy épp azt, hogy valakit sokkal jobban szeretsz, mint amennyire ezt eddig bevallottad! A lényeg, hogy hozd a felszínre a benned lévő érzelmeket, mert amíg azokkal ellentétesen cselekszel, feszültségben marad az életed.

Szeretetteli érzéseket kívánok,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

Nézz be ide is, hasonló cikkekért: POZITÍVAN OLDAL

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?