Mitől olyan különlegesek a barna szemű emberek? Na most rajtatok a sor, lássuk!

Eddig nem is gondoltuk volna, hogy a szem színéből sok olyan emberi tulajdonságot olvashatunk ki, amelyet egy egyszerű ismeretség során nem tudhattunk volna meg. A szem tényleg a lélek tükre, vagy csupán egy látószerv? Lássuk a tényeket a barna szemű emberekről!

A barna szem valójában a zöld szem egyik nagyon mély árnyalata, vagy kereszteződése. Magában hordozza mindezek tulajdonságát, a sötétbarna (már szinte fekete) tekintet pedig pimaszságot, szemtelenséget és merészséget sugároz. A barna szemű emberek nagyon spontánok, szeretnek szórakozni és kedvelik a társaságot.

íme néhány sajátos tulajdonság:

A barna szemű emberek általában szenvedélyesek és romantikusak, így párválasztásnál ez egy jó szempont lehet. Igénylik a szeretetet, ám ha nem kapják meg, a meleg barna szemek gyorsan hideg tekintetté válhatnak.
Azok, akik barna szeműek, igazi vezetőnek születtek. Kemények és ambiciózusak, néha még parancsolgatók is, de ugyanakkor másokat is motiválnak.

A kemény és ambiciózus külső általában érzékeny, gondoskodó és szeretetteljes belsőt rejt. Szeretnek álmodozni és örök reménykedők – tehát pozitív emberek.

A barna szeműek bölcsek, szelídek, egyediek, és ők azok, akik statisztikailag a legkevésbé agresszívak.

Nem hiába terjedt el a sötét szemű emberekről, hogy megbízhatók és felelősségtudók. Személyes téren ezeket az embereket tekintik a legmegfelelőbb hosszútávú partnernek. A munkahelyen a sötét szeműek megbízható munkaerőnek bizonyulnak, akiknek adnak a szavára.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT