Válassz egy naplementét, és nézd meg mit árul el személyiségedről! Igazat mondott?

naplemente - Válassz egy naplementét, és nézd meg mit árul el személyiségedről! Igazat mondott?

Izgalmas dolgokról árulkodnak a képek, és az hogy ezek közül melyiket tartjuk szimpatikusnak! Nézd meg a képen látható naplementéket, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

Íme az üzenet számodra:

1.

Határozott, céltudatos vagy. Csak kevesek rendelkeznek azzal az erővel és eltökéltséggel, amelynek köszönhetően rendkívül keményen tudsz dolgozni, ha a céljaid eléréséről van szó. Talán már gyermekkorodban is voltak olyan álmaid, amelyek megvalósításához szükséges alapköveket már régen leraktad, kiépítetted az utadat, és erről az útról soha, senki nem tud eltéríteni. A kudarcot nem kudarcnak, hanem kihívásnak éled meg, az akadályok még keményebb munkára ösztönöznek az élet minden területén.

2.

Igazán népszerű vagy a környezetedben, hiszen barátaid, családtagjaid mindig számíthatnak rád. Jobban szeretsz adni, mint kapni, örömmel tölt el, ha gondoskodhatsz másokról vagy segíthetsz valakin szorult helyzetében. A pletykákat elengeded a füled mellett, jobban szeretsz arra alapozni, amiről saját szemeddel is meggyőződhetsz.

 

3.

Mindig a legjobbra törekszel és igyekszel megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.Az emberek úgy gondolják, hogy nehéz Veled – te pedig úgy gondolod, velük a nehéz! Keményen dolgozol, de nemcsak a saját javadra. Azt szeretnéd, hogy a világ egy jobb hely lehessen, és ezért sokat is teszel. A végsőkig kitartasz mindenki mellett. Csak kevesen veszik észre és teszik szóvá, mennyit is teszel a világért.

4.

A tudatalattid ezt mondja: „Készen állok, hogy a negativitás eltűnjön az életemből és boldog ember legyek!” Értsd meg, hogy mások sem sokkal szerencsésebbek, és mindenkinek megvan a saját problémája, nem csak neked. A féltékenység, keserűség, harag érzései pusztítóak. A negatív gondolatok mérgek, melyek beteggé tesznek.

szerző: pozitív gondolatok

kép: lostest.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL