Angyali üzenet szombatra: Igaz szerelmek ideje

szerelmek 1024x683 - Angyali üzenet szombatra: Igaz szerelmek ideje
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzenet szombatra: Igaz szerelmek ideje
Facebook
0

2017.04.29. – Az angyalok arról üzennek ma, hogy eljött az Igaz Szerelmek ideje. Az eddig külön utakon járó lélekpárok napról-napra közelednek egymáshoz, a korábban (akár előző életekben) szétválasztott karmikus társak újra egyesülnek.

Azok számára, akik már kapcsolódtak valódi társukkal, közös emelkedés jön egy magasabb szintre, ami az elköteleződést, a gyermekvállalást vagy egy közös tevékenység, vállalkozás beindítását egyaránt jelenheti a következő időszakban.

igaz szerelem 212x300 - Angyali üzenet szombatra: Igaz szerelmek ideje

A karmajelölők pénteki jegyváltásával és a Vénusz Kos jegybe való átlépésével a párkapcsolati terület extra töltést kapott. A szerelem és a szépség bolygója a retrográd időszaka után újra előre menetel, amelynek következtében egyre több szív nyílik meg az igaz szerelem számára. Ami eddig finoman parázslott, az végre a szenvedély tüzével lobbanhat lángra, mert már nincs igénye a léleknek az érzelmi visszafogottságra.

A tűz most kétféle hatással is megjelenhet a párkapcsolatokban. Aminek ugyanis lejárt az ideje, azt szó szerint kiégeti. Az az érzelmi energia, ami most megjelenik, nem tűri el a “nem is olyan rossz” minőséget. Most elsöprő, szenvedélyes szerelemre vágynak a lelkek, és aki engedi, hogy a szíve vezesse, az csodákat fog tapasztalni! A tüzes kos most pillanatok alatt bonthat le és építhet újat. És az az új, ami most érkezik, vagy most teljesedik ki, nagy valószínűségre egy életre szól. Érezni fogod, hogy ki Ő, mert az első pillanattól kezdve mély bizalmat érzel iránta, és biztonságban érzed magad Vele. Ha van valaki, aki most eszedbe jut, és azon gondolkodsz, hogy vajon Ő-e az Igazi számodra, akkor csak idézd fel a szemeit! Emlékezz arra, milyen érzés mélyen a szemébe nézni, és figyeld meg, hogyan reagál erre a szíved és a tested! És ha még mindig bizonytalankodsz, csak tedd fel ezt a kérdést magadnak: “El tudom képzelni az életemet Nélküle?

Ahogy az Isteni Időzítésről szóló pénteki angyali üzenetben is megjelent, vannak dolgok, helyzetek, találkozások, amelyek kikerülhetetlenek. Az angyalok most arra bíztatnak, hogy merj szerelmes lenni! Ez az Univerzum egyik legcsodálatosabb érzése, ne foszd meg magadat tőle! És tudd: sosem késő!

Szerelmetes tavaszt kívánok!

noemi 300x81 - Angyali üzenet szombatra: Igaz szerelmek ideje

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

Amennyiben hasznosnak találtad a cikkünket, másoknak is segíthetsz vele, ha megosztod az itt olvasott tudást.


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL