Angyali üzenet szombatra: Tisztuló kapcsolatok, teremtő energiák

2017.05.20. – Ma egy olyan angyal, Szoked Hozi üzenetét hozom, aki az igazság és az érzések közti egyensúly fenntartását segíti a kapcsolatokban. Ma mindenképp foglalkozz a szerelmi életeddel, ha van, akkor azért… ha nincs, akkor azért…!

Mindenekelőtt egy jó hír, ha gyarapítani szeretnéd a családodat:  ma olyan különleges teremtő energia áramlik a térben, amely kitűnő segítsége lehet a gyermekáldásra vágyó pároknak. Általánosságban is érdemes a kreatív energiákat mozgósítani, mert nagyon erőteljes hatásúak lehetnek most a manifesztációs gyakorlatok és a meditációk. (Egy általam korábban készített facebook-os élő adás anyagában van ilyen meditáció. A tudatos teremtésről szóló videót itt találod…)

Mától nagyjából egy hónapon át hat az az erőtér is a Vénusz és a Mars szextil által, amelyben jobban ki tudod élvezni az élet örömeit, amikor több romantikát, vagy akár több szenvedélyt viszel a kapcsolatodba, és amikor a társasági életben is szívesebben veszel részt. Azok a kapcsolatok, amelyek éppen nincsenek harmóniában, de még mindig van létjogosultságuk, most emelhetők, javíthatók. Ám azok, amelyek lejártak, elérkezhetnek a szakítás és szétválás állapotába. Ezt a hétvégén a Vénusz és a Jupiter szembenállása is segíti, támogatja, sőt, akár ki is kényszerítheti ezt. Egy ideig arra is nagyobb az esély, hogy a kialakulóban lévő kapcsolatok szépen formálódjanak, mert egyre kevésbé leszel képes távol tartani magad attól a személytől, aki igazán fontos számodra. Könnyebben adod át magad az érzéki örömöknek, és ahol ott a mágnes, a testi vonzás két ember között, a beteljesülés sem várat sokáig magára….

Szoked Hozi mai üzenete arról szól, hogy fontos látnod, és tudnod a kapcsolataid valódi minőségét, a bennük rejlő Igazságot. Minden emberi kapcsolódás tanítás önmagadról. Fontos, hogy megengedd magadnak a mély, meghitt, őszinte bizalmon alapuló kapcsolódást, mert abban akkora fejlődést élhetsz meg, amit semmi más nem tud megadni Neked. Most nézz rá arra, hogy ki az, aki igazán inspirál Téged! Ki az, akiből motivációt tudsz meríteni? Ki az, aki megnevettet, és akiben vakon megbízol…? Ahol nincs bizalom, ahol elveszik az energiád, ahol kedvetlen vagy, ott már nincs sok keresnivalód. Legyen az akár párkapcsolat, akár üzlet, az ilyen társulásokat le kell zárni! A tavasz megújulást hozhat a kapcsolataidban. Ahogy a természet, úgy a lelked is felfrissülésre, tiszta energiára és napsütésre vágyik. Engedd elmúlni azt, ami visszahúzz, és engedd be azt az életedbe azt, ami felemel és támogat!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

 

A Meditációk angyalkártyával a Budapest-Print és a Hungalibri közös kiadásában jelent meg.


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL