Angyali üzenet keddre: Fókuszban a kreativitás

2017.05.23. – Ma az angyalok arra bíztatnak Téged, hogy ébreszd fel magadban, és használd a kreatív energiád! A mai nap az alkotásra, az új ötletek kigondolására, sőt, a meghitt együttlétekre is kiválóan alkalmas.

A kreativitás energiájára nem csak a művészeti tevékenységekhez van szükséged, hanem sok más olyan életterületen is, amely alapvetően határozza meg az életminőséged. Ha anyagi téren vannak elakadásaid, az is ezzel az energiával, és a hozzá kapcsolódó blokkokkal lehet összefüggésben. Ugyanígy innen fakad az intimitás, a testi örömök energiája is.

A testben a kreatív energia az ún. szakrális, vagy kettes csakrához kapcsolódik, amely a hasad, a medencéd területénél van, a köldök alatt. Ez a csakra – jól működő állapotában – narancssárga fénnyel telített. Ha elakadásokat tapasztalsz a pénzügyeid terén, a párkapcsolatodban, vagy ellaposodott, sematikussá vált a gondolkodásod és nehezen találsz új, inspiráló ötletekre, akkor ezt az energiaközpontodat kell aktiválni. Ezt egy korábbi angyali üzenetben már ismertetett, egyszerű gyakorlattal bármikor megteheted.

Csukd be a szemed és néhány percig figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultál, koncentrálj a szakrális csakrádra, és képzeld el, hogy minden egyes belégzéssel narancssárga fény érkezik be ebbe az energiaközpontodba. Lásd, ahogy ez a gyönyörű, ragyogó fény feltölti a csakrád, és figyeld meg, ahogy a kilégzésekkel távozik innen a nehéz, lehúzó érzések és blokkok energiája. Csináld a gyakorlatot néhány percig! Észre fogod venni, ahogy elkezd finoman bizseregni a testednek ez a területe, sőt, lehet, hogy kicsit át is melegszik.

Hogyha hosszú ideje vannak problémáid azokon az életterületeken, amelyek ehhez a csakrához kapcsolódnak, esetleg nehezen éled meg a nőiességed vagy a férfiasságod, ha nem tudod megteremteni az anyagi jólléted, vagy nehezen találsz megoldásokat a felmerülő problémákra, a művészi tevékenyésgek is sokat segíthetnek. Hallgass zenét, táncolj, színezz, rendezd át a lakást, vagy kézműveskedj! Kezdj el teret adni a benned lévő kreativitásnak, és engedd, hogy a felébredő, áramló energia újabb és újabb ötleteket adjon a kibontakozáshoz! Azt fogod észrevenni, hogy egyre könnyedebbé válsz, egyre lazábban oldod meg a feladataidat és egyre több örömöd lesz az életedben.

Sokak életében hosszú hónapok óta tart egy nehézségekkel, nagy változásokkal járó időszak. Jó érzés ebből kimozdulni egy játékosabb, örömtelibb állapotba, amely nagyot lendíthet a beragadt helyzeteken. Ha nem éled meg a kreatív energiádat valahogyan, az az egész életedet elszürkíti. Ma engedd meg, hogy az életed színes és örömteli legyen! És ha tetszik ez az állapot, teremtsd meg minál többször, és váljon az életformáddá!

Csodás napot kívánok!

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL