Angyali üzenet szerdára: Őszinteség, felvállalás, kapcsolatok

2017.05.24. – Ma az angyalok arról üzennek, hogy mennyire fontos az őszinteség a kapcsolataidban. A valódi érzéseid ismerete és feltárása nélkül ugyanis nem tudsz a megfelelő irányba haladni, és azt érezheted, hogy megrekedtél.

Ma a Hold és a Neptunusz szextilje teremt egy fontos energetikai teret, amelyben – mivel a Neptunusz a Vízöntő csillagképben van – a lelki mélységeid felismerésére és tisztázására nyílik lehetőséged. Most a saját belső hangodat is jobban képes lehetsz megérteni, meghallani, és a szavak is erőteljesebb érzelmi töltést hordoznak a megszokottnál.

Minden kapcsolatod alapja az önmagaddal való viszonyod. Ma gondolkozz el azon, hogy képes vagy-e őszintén felvállalni önmagad előtt az érzéseidet, a gondolataidat és a vágyaidat! Nézz rá arra, milyen illúziókat, milyen légvárakat építettél fel magad köré csupán azért, hogy ne kelljen szembenézni, változtatni! Ha az utóbbi időben többször volt problémád a torkoddal, a füleddel, az arcüregeddel… nos, akkor a torokcsakra blokkjai mutogatják magukat. Akkor számodra nagyon is aktuális a mai üzenet, mert valahol gátolt, blokkolt az őszinteséged, az önkifejezés, a felvállalás, és ezzel összefüggésben valószínűleg mások előtt, vagy a Teremtő előtt sem tudsz, mersz őszinte lenni.

Vizsgáld meg az életed! Hol, mely életterületeden kezdted el árnyalni az Igazságodat? Mikor magyaráztad be magadnak, hogy jó ez a munkahely, miközben már a gondolattól is rosszul vagy, hogy be kell menned minden nap? Mikor hitetted el magaddal, hogy meg kell elégedj azzal az anyagi szinttel, ami van, miközben ennél többre vágynál? Mikor betonoztad be magad egy már nem működő kapcsolatba, csak azért, mert félsz változtatni vagy egy korábbi csalódás miatt félsz szeretni?

Mától egy hosszan ható, erőteljes energia lesz jelen a Plútó és a Neptunusz 60 fokos fényszöge által. Egészen októberig ott lebeg majd a feladat – valójában Neked addig, amíg meg nem oldod – hogy elgondolkozz azon, hova, merre tartasz… hogy mi is a valódi célod, vágyad…. hogy mi az Élet értelme számodra! Közben ott lesz a számvetés kényszere, hogy megnézd, mit tanultál eddig, miben kell még fejlődni, és bizony az is felszínre jön, hogy mi az, ami már nem működhet tovább, mert lejárt a mandátuma számodra.

Eljött az őszinte beszélgetések ideje. Mindenekelőtt önmagaddal légy most őszinte, mert ahhoz, hogy haladni, fejlődni tudj, ahhoz, hogy a külső kapcsolataid megfelelő irányban haladjanak, ez elengedhetetlen. Kérd, és hívd az angyalokat, hogy segítsenek ebben Téged, és finoman, gyengéden mutassák az utat lépésről-lépésre! Holnap már bepontosul a Vénusz-Plútó kvadrát, ami párkapcsolati téren hozhat mély és gyökeres átalakulást. A mai nap erre készít fel.

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL