Horoszkópod tudja, mitől leszel dühös

dühös 1024x1024 - Horoszkópod tudja, mitől leszel dühös

Bár én mindig azt mondom, “nem érek rá idegeskedni, amúgy is ráncosít”, de állati érdekes megfigyelni, hogy a horoszkópunk azt is tudja, mitől leszünk azonnal a plafonon.

Az alábbi felsorolás egy az egyben a saját gondolataimat, megfigyeléseimet tükrözi, ha úgy érzed, mellélőttem, szólj. Akkor is, ha magadra ismertél ?

Kos:

Mennek előre, különösebb túlbonyolítás és felesleges aggódás nélkül, néha neki a falnak, de akkor is előre. A világ végére tudod őket kergetni azzal, ha tötymörögsz egy kos társaságában. Az itt, most, azonnal elvét követik és visítanak, ha valamelyik elem várat magára.

Bika:

Ő az, akinek ha azt mondod, ég a ház, előbb odamegy, megnézi, gondolkodik egy sort azon, mit mentsen, kit hívjon fel és kinek szóljon és ha ezzel megvan, utána meg is oldja a dolgot. Csak hagyj neki időt elmélyedni és kielemezni. Megőrül attól, ha sürgetik: kiborul és összeomlik tőle. A világ nem-bika népsége számára teszetoszának és lassúnak tűnnek és még csak meg se próbáld összeereszteni őt egy kossal.

Ikrek:

Lendületes, folyton pörög, de minden élethelyzetben a saját tengelye körül. Ő a központ, a dolgok tőle indulnak ki és hozzá érkeznek vissza. Ha nem veszed fel az éppen aktuális lelki állapotát, azonnal az ellenségévé válsz. Olyan dühös lesz rád és a világra, hogy győzd őt lenyugtatni. Ha egy ikrek társaságában vagy és ő lelkes, te is legyél az. Ha sajnálatra vágyik, sajnáld. Ha szomorú, sírjatok egymás vállán.

Rák:

Anya- és apakomplexus, családcentrikusság, túlcsorduló érzelmek jellemzik a rák csillagjegy szülötteit. Az idegesíti fel a legjobban, ha a család szentségével kapcsolatos szörnyűséget kell megtapasztalnia. Ha bántalmazott gyerekekről olvas, zokogni kezd, ha a hipermarketben lát egy anyukát, aki rángatja a gyerekét, vagy kiabál rá, azonnal ugrik és kicsi védelmére kel és ő az, aki minden temetésre elmegy akkor is, ha az elhunytat nem ismerte, de mondjuk a sarki közértes nagynénjéről van szó.

Oroszlán:

Szeret mindenről tudni, mindenről véleménye van, de szerencsére mindenben a jót látja. Mivel nyitott könyv az élete, kikészül attól, ha valaki áskálódik, vagy a háta mögött kibeszéli őt.

Szűz:

Pedáns, takarításmániás, viszont lusta. A legminibb porszemet is észreveszi a sarokban, de ahelyett, hogy hozná a partvist és levadászná a betolakodót, hívja a párját, gyerekét, szülőjét, szomszédját, hogy menten-azonnal segítsen neki. Mindenkitől elvárja a precizitást, éppen ezért a hanyagság és a trehányság a végletekig kiborítja.

Mérleg:

Mások helyett képes megsértődni. Akkora az igazságérzete és annyira óvatosan diplomatikus, hogy azonnal kidobja a taccsot, ha a jelenlétében valaki más kárán viccelődik, vagy valakit ócsárol, esetleg előítéletekkel halmoz el.

Skorpió:

Olyan, mint a kos: az unalom, a várakozás és a tötymörgés öldösi a szürkeállományát. Ne raboljuk az idejét, mert azzal végtelenül feldühítjük.

Nyilas:

Művelt ember, sziporkázik, választékos, vág az esze és imádni való. Amitől azonnal a plafonon van, az az emberi butaság. Ne emlegess neki valóság show-t, Berki Krisztiánt vagy szappanopera sztárokat, mert úgy felhergeli magát, hogy még be is lázasodik.

Bak:

Nehezen enged közel magához bárkit is, de ha megszelídítetted, örökké tart a hűsége. Akivel szemben viszont tartja a három lépés távolságot, ne próbáljon túlzottan belemászni az aurájába, mert ő azonnal bezárja magát és mint egy sün és taszítani kezd. A túlzott bizalmaskodással, nyálas kedélyességgel le tudod őt kergetni a térképről is.

Vízöntő:

Gyűlöli a szabályokat, a rugalmasságot, a bürokráciát. Ha neki valamit el kell intézni, akkor elintézi és ne akadályozza őt abban semmi. Rosszkedvűvé és dühödtté válik, ha – szerinte – felesleges akadályokba ütközik.

Halak:

Nagyon picsogós és meghatódós népség a halak. (Mondanom sem kell, hogy halak vagyok..) Képesek bosszankodni akár egy bulvárhíren vagy azon, ha nem kapható túró rudi a boltban.

szerző: Bouvet http://bouvet.cafeblog.hu


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL