Szombati Égi Üzeneted: Isten szeret Téged!

Isten maga a szeretet, és Ő mindenütt jelen van. Ezért a jelen helyzetet az isteni gondviselés vigyázza és támogatja. A válasz a kérdésedre nem más, mint a “szeretet”.

Doreen Virtue kártya

Azért van így, mert ez mindennek az alfája és omegája. Ha Istenre és az égi gondviselésre összpontosítasz, megtalálod majd azt a gyümölcsöző választ és megoldást, amelyet keresel.

A Jelek szerint egy ideje önmagadra hagyatkozva küzdöttél. Ez a kártyalap arra szólít fel, hogy testáld át a felelősséget mindenestől Istenre, aki a maga végtelen bölcsességében csodálatosan megoldja majd gondjaidat, és megválaszolja kérdéseidet. Ne törődj azzal, hogyan kapsz választ imádra. Higgy inkább abban, hogy Isten akarata a te és szeretteid javát szolgálja, s békét hoz az életetekbe.

Életcélod az, hogy lényeddel visszatükrözd az isteni szeretetet. Ha bármely tetted előtt meditálsz, te is e mennyei világosság visszfénye leszel. Legyél elő példa, ahogyan lelki vezetőhöz illik. Érezd át most rögtön az isteni szeretet végtelen hatalmát, és ébredj rá, hogy ez az a válasz, amelyet keresel.


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL