Válassz egy szemet, megmondom, ki vagy! Meglepően pontos teszt!

szemet - Válassz egy szemet, megmondom, ki vagy! Meglepően pontos teszt!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Válassz egy szemet, megmondom, ki vagy! Meglepően pontos teszt!
Facebook
0

Mutatok egy ábrát, rajta 9 szemmel: válassz ki egyet, ami elsőre megtetszik, de ne gondolkodj rajta sokat. A kép alatt láthatod az elemzést. Felkészülni, vigyázz, kész:

Ha az 1-es szemet választottad, te legbelül egy nyitott személy vagy, de ennek nagy ára van. Az az ember vagy, akit mindenki könnyen a szívébe vagy az életébe fogad. Vállalod, hogy inkább élsz azzal a rizikóval, hogy megbántsanak, mint hogy elzárkózz a világ elől. Az elől a világ elől, amely soha nem láthatja a te könnyeidet vagy a félelmeidet. Úgy gondolod, a saját problémáidat egyedül kell és egyedül tudsz megoldani. Mindeközben te megpróbálsz mindig mindenkinek segíteni, mert úgy érzed, ez az életed értelme.

Ha a 2-es szemet választottad, rendes, kedves, lelkiismeretes ember vagy, aki mindig pontos, mindig tudja, mi a dolga, mindig csinos, mindig udvarias, jó munkaerő, tip-top háziasszony, teszi a dolgát…stb. Az a célod, hogy saját kis környezetedben te legyél a legszerethetőbb, a legmegbízhatóbb. Hogy közben sokszor vagy nyugtalan és ideges? Hogy sok szomorúságot is látsz és lenyeled az élet apró igazságtalanságait? Úgy véled, ezeket a dolgokat mélyen el kell raktároznod magadban és nem tartoznak a külvilágra.

Ha a 3-as szemet választottad, olyan vagy, mint Chandler volt a Jóbarátokban. Sötét, viharos a múltad, meg van tépázva és a mai napig hordasz olyan nehéz kereszteket, amik alatt csoda, hogy még nem roppantál ketté. Az életedet igyekszel úgy tekinteni, mint egy nagyon morbid szóvicc, pedig nem is szereted az angol humort. Sokszor zuhansz magad alá, küzdesz az árral, de pont a humorérzéked és az, hogy az életed ennyire megedzett, segít fel téged újra és újra a felállni a földről.

Ha a 4-es szemet választottad, te egy filozofikus, álmodozó alkat vagy. Folyton az élet értelmét, a dolgok mélyét keresed, belemerülsz a legapróbb puzzle-darabokba is az életed folyóján, miközben nem veszed észre, mennyire szanaszéjjel bonyolítod azt.

Ha az 5-ös szemet választottad, te egy rejtélyes ember vagy. Te vagy az a valaki, aki még saját maga sem tudja, mit akar, vagy ki is ő valójában. A stílusod, az érdeklődésed, a hangulatod csapong és napról-napra változik: ember legyen a talpán, aki téged kiismer! Keveset beszélsz, furcsa dolgaid vannak, kevés ember ért meg téged. Te is csak akkor alkotsz véleményt, ha maximálisan meggyőződtél állításod igazáról.

Ha a 6-os szemet választottad, te egy érzékeny ember vagy. Az a típus, aki mindent észrevesz és semmit nem felejt el. A szíved együtt dobban az egész világgal. Mélyen érzel, még a legapróbb dolgok iránt is, ami eléd kerül. Könnyen tudsz szívből kacagni, vagy könnyekbe kitörni. Az érzelmeid vezetik az agyadat, a cselekedeteidet, intuitív vagy, hallgatsz a megérzéseidre és általában a szíved dönt mindenben, nem az agy.

Ha a 7-es szemet választottad, te vagy maga a tűz: energikus, szenvedélyes, tűzről pattant. Szeretsz, vagy gyűlölsz – ezer hőfokon érezve. Olyan vagy, mint egy örökké izzó fáklya, de lassíts! A döntéseidet, a párkapcsolataidat, a kiadásaidat is pont olyan lobbanékonyan választod meg, amilyen vagy, így lehet, ha kicsit leülnél, gondolkodnál, már egészen másképp döntenél. Tudom, idegessé tesz, ha nem tudsz hamar dönteni, de így olyan az életed, mintha mindig egy pofozógépet hurcolnál magad előtt. Az élet nem fehér, vagy fekete, ráadásul nem is gyorsvonat – ritka bénán hangzik ez, de jegyezd meg, hasznos lehet!

Ha a 8-as szemet választottad, te egy különc vagy, furcsa szokásokkal, babonákkal, fura dolgokat csinálsz. Már gyerekként is te voltál az, akire a tanáraid azt mondták: a díszpinty. Nem csíped a hagyományokat, nem foglalkozol a szabályokkal. Ha be van zárva az ajtó, te bemész az ablakon, ha épp arra szottyan kedved járni. Abszolút nyitott ember vagy: szívesen kinyilvánítod a véleményed, nyitott könyv az életed, nincsenek titkaid, te vagy te, aki tálcán nyújtja önnön valóját mások számára. Nevetsz azon, ha elítélnek, vagy a hátad mögött mutogatnak rád, de azért örülnél, ha többen lennének, akik olyanok, mint te. Boldog ember vagy.

Ha a 9-es szemet választottad, hasonlóan a 6-os szemet választottakhoz, te egy nagyon intuitív ember vagy. Elképesztő emberismereted van: egy mimikából, egy hangszínből már rá tudsz hangolódni a másik emberre és sok mindent azonnal kiismersz belőle. Te vagy az, aki azonnal leszűri azt is, amikor hazudnak neki. Tudod befolyásolni az embereket és mindig csak azt mutatod meg magadból, amit épp megmutatni akarsz, mert a döntés a te kezedben van. Mintha lélekröntgen lenne a szemed helyén. Veszélyes népség vagy, ugye tudod? Ha két 9-est összeeresztünk, ott viszont kő kövön nem marad!

forrás: http://www.sun-gazing.com/personality-test-scarily-accurate-pick-eye-see-says/

fordította: Bouvet 


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL