Örömvirág szerdai angyali üzenete: Állíts fel fontossági sorrendet!

fontossági - Örömvirág szerdai angyali üzenete: Állíts fel fontossági sorrendet!

2017.05.31. – Ma Metatron arkangyal üzenetével érkezem Hozzád, aki arra kér, hogy állíts fel fontossági sorrendet! Ha szeretnél haladni és fejlődni, nem veszhetsz el a részletekben, hanem a lényegesre kell fókuszálnod!

Az egykor földi emberként élt arkangyal abban segít, hogy a valóban fontos dolgokra figyelhess, és támogat az átmenetek,  átalakulások idején. Márpedig ebből bőven kijutott az utóbbi időben….

Tedd fel magadnak ma ezeket a kérdéseket: Mi az, ami igazán lelkesít? Mi önt el valódi szenvedéllyel? Hol és mivel kapcsolatban éreztem igazán mély szeretetet, elfogadást? Mi az, amivel napi szinten már nehezen tudok kapcsolódni?

fontossagi sorrend 214x300 - Örömvirág szerdai angyali üzenete: Állíts fel fontossági sorrendet!
Doreen Virtue

Érdemes felírnod egy papírra a megoldandó feladatokat és helyzeteket (nem csak azt, ha valamit otthon meg kell javíttatni, de azt is, ha a kapcsolatodat kell valakivel rendezni), és rangsorolj! Méghozzá az érzéseid mentén! Figyeld meg, milyen érzelmek ébrednek fel Benned akkor, amikor egyesével ráhangolódsz a listádon szereplő feladatokra! Arra is figyelj, hogy hol jelenik meg az elutasítás, a közöny, vagy a félelem, mert ezek azt is jelezhetik számodra, hogy valamivel nem akarsz szembenézni, és szabotálod a vele való foglalkozást.

Ma pontosul be a Merkúr és a Plútó trigonális kapcsolódása, ami éppen azt támogatja, hogy képes legyél a lényegeset a lényegtelentől megkülönböztetni, és segít a megoldandó feladatokra koncentrálni. A Merkúr ráadásul a Bika jegyében jár, ami termékeny ötletekkel és hasznos gondolatokkal ajándékozhat meg, így összességében a mai napon könnyebben jöhetnek a megoldások.

A tegnapi üzenetben is szereplő energiák a Mars és az Uránusz szextilje hatására még ma is, sőt, egész héten jelen vannak, ami igazán jó hír, hiszen lendületet adnak valami új elindulásának és a régi, túlhaladott minták elengedésének.

Ha ezt a két erőteljes bolygóhatást egyben figyeljük, akkor láthatod, mekkora lehetőség van ezeknek a napoknak az energiájában. Ha van valami, amit szeretnél elindítani, akkor ahhoz most rengeteg jó ötlet, inspiráló és előrevivő gondolat és nagy támogatás érkezhet.

Kérd a Teremtőt, hogy küldje el Hozzád Metatron arkangyalt! Kérd, hogy segítsen téged a teendőid rangsorolásában, a megfelelő fontossági sorrend kialakításában, és a szükséges cselekvések megszervezésében. Meglásd, sokkal könnyebb lesz, mint gondolnád, és nem fogsz annyi akadályba ütközni, amint eddig.

Könnyed, de eredményes napot kívánok!,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL