Különleges Angyali üzeneted csütörtök éjszakára – BIZTONSÁGBAN VAGY – “Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra.”

Oltalmazlak - Különleges Angyali üzeneted csütörtök éjszakára - BIZTONSÁGBAN VAGY - "Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra."
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Különleges Angyali üzeneted csütörtök éjszakára - BIZTONSÁGBAN VAGY - "Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra."
Facebook
0

“Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra.”

biztonságban2 - Különleges Angyali üzeneted csütörtök éjszakára - BIZTONSÁGBAN VAGY - "Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra."
Doreen Virtue angyalkártya

Engedd el aggodalmadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged, a szeretteidet, az otthonodat és a javaidat. Ez a fény taszítja a negatív energiákat, és vonzza a pozitívakat. A félelem helyett e fényre és szeretetre összpontosíts, mert azt vonzod magadhoz, ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szentelheted, amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem. Tudd, hogy mindig tökéletes biztonságban vagy a védőszárnyaim alatt.

Mihály elsődleges feladata az, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. Ha aggodalom vagy szorongás lesz úrrá rajtunk, gondolatban szólítsuk Mihály arkangyalt, és ő megnyugtat minket. Arra is kérhetjük, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat az otthonunkból, a munkahelyünkről, az autónkból vagy a társaságunkból. Amikor hozzá fordulunk, melegség tölthet el. Ez azért van, mert Ő tüzes, harcos arkangyal. Ha akarjuk, állandóan velünk marad, hiszen képes egyszerre mindenütt jelen lenni.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL