Angyali üzeneted vasárnapra: Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi éned! Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.

erődet123 - Angyali üzeneted vasárnapra: Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi éned! Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzeneted vasárnapra: Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi éned! Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.
Facebook
0

“Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.”

EMLÉKEZZ IGAZI ÖNVALÓDRA - Angyali üzeneted vasárnapra: Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi éned! Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.
Doreen Virtue angyalkártya

„Teremtőd a saját képére és hasonlatosságára alkotott, ezért valamennyi tulajdonsága testet ölt benned. A benned ragyogó isteni fény tiszta, az igazságban tündököl, és nincs az a tévedés, amely érvényteleníthetné Isten tökéletes alkotását. Ne félj a hatalmadtól, a nagyszerűségedtől vagy a bölcsességedtől. Azzal ösztönzöl másokat, ha sikerrel boldogulsz az életben, és nagyobb összhangot alakítasz ki az érdeklődési köröddel. Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi önvalód!”

Mihály neve azt jelenti: ‘aki Istenhez hasonlatos’, ugyanis a Tetemtő fenséges szeretete, ereje, hatalma és rendíthetetlen hite sugárzik belőle. Hozzá folyamodván, saját hasonló tulajdonságaink erősödnek fel. Kérjük, hogy látogasson meg álmunkban, és távolítsa el a félelmet a szívünkből, amely gátolja, hogy kiteljesíthessük és megélhessük szellemi ajándékainkat és értékes vonásainkat. Főleg az álomvilágban tud hatékonyan együttműködni velünk, hiszen ilyenkor nyitottabbak vagyunk a befogadásra.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL