Nagy sorsfordító hétvégi PÉNZHOROSZKÓP MINDEN CSILLAGJEGYNEK! Mindenki élete megváltozhat most!

pénzhoroszkóp - Nagy sorsfordító hétvégi PÉNZHOROSZKÓP MINDEN CSILLAGJEGYNEK! Mindenki élete megváltozhat most!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Nagy sorsfordító hétvégi PÉNZHOROSZKÓP MINDEN CSILLAGJEGYNEK! Mindenki élete megváltozhat most!
Facebook
0

Nagy sorsfordító hétvégi PÉNZHOROSZKÓP MINDEN CSILLAGJEGYNEK! Mindenki élete megváltozhat most!

Kos (március 21 – április 20) –

A pénzügyekben is gyors, impulzív, viharos, ami mindig jó akkor, ha a kínálkozó lehetőséget kell megragadni. Most az a legfontosabb, hogy bízzon magában! Semmit sem tud rosszul csinálni, helyesen méri fel a helyzetet, teljesen spontán módon, de jól dönt. Lesz bátorsága a gyors cselekvéshez is, ez nagy előnyhöz juttatja a riválisaival szemben. Kisebb kockázatot is vállalhat a pénzügyekben, ám azért vigyázzon, alaposan fontolja meg, kivel társul hosszabb távon… A munkahelyén új kihívásokat kaphat, ezek pénzügyi gyarapodást hozhatnak.
Azt üzenik a csillagok, hogy maradjon kitartó, ne menjen bele engedményekbe! A Kosok híres „keményfejűsége” most sok sikerhez juttatja! A hétvégefolyamán néhány szerencsés véletlen is e kezére játszik…

Bika (április 21 – május 21) –

Ritkán kockáztat, és talán ez lehet a hiba. Gyakran lemarad jó vételi, vagy befektetési lehetőségekről, mivel fél attól, hogy veszíthet, vonakodva cselekszik. Eladósodva hátráltatja olykor a folyamatot, ami esetleg még gazdaggá is tehetné. Ez nem jelenti azt, hogy gyorsan és meggondolatlanul kellene költekeznie. Ám időnként vállalnia kellene némi kockázatot, mert a befektetett összeg így duplán vagy háromszorosan is megtérülhetne.
A következő időszakban lesz lehetősége erre! Amit most elindít, annak lesz jövője, meg is kapja ennek az első bizonyítékát. Hallgasson a megérzéseire, és építgesse a kapcsolatait! Figyeljen jól, mert egy barátja a múltból döntő szerepet kaphat az életében.
Fordulat várható a karrier területén is. Nagy lendülettel, szorgalommal és állhatatossággal meg tudja védeni a pozícióját a hivatásában, és ez anyagi biztonságot is hozhat önnek.

[AddAdsenseHere]

Ikrek (05.22 – 06.21) –

Egészen biztosan nem kell hosszabb időszakokat leélnie az életében anyagi bizonytalanságban. Ám nehezíti a pénzügyi gyarapodást szeszélyes természete – hol ebbe, hol abba fektet be, szükségtelen kiadásokat és veszteségeket provokál. Ne adjon ki pénzt olyan dolgokra, amikre tényleg nincs szüksége!
Az üzleti életben sikerül pár lépéssel a konkurencia előtt járnia, taktikusabb, okosabb, mint mások. Kivéd minden akadályt, ügyesen ki tudja kerülni az ellenfeleit. Jó lenne, ha most a megérzéseire is hallgatna! A sors néhány nagyszerű lehetőséghez juttatja. Ha állást szeretne változtatni, alkalmas ez az időszak erre!
Most meg kellene akadályozni, hogy elváljanak az útjaik az üzleti partnerével. Összetalálkozhat két ellentétes érdek, kompromisszumra kellene jutniuk. A pénzügyek területén egy kedvező döntés sikert hozhat. Ha eddig nem tette, most ne keressen új állást – erre várnia kellene még pár hetet, akkor sokkal könnyedebben és előnyösebben sikerül a váltás.

Rák (06.22 – 07.22) –

A legnagyobb hiba, amit ön a pénzügyekben elkövethet, ha azok intézését más kezébe adja… Ön születésétől fogva jó pénzügyi érzékkel rendelkezik, arra viszont figyeljen, hogy kissé befolyásolható lehet – soha se cselekedjen a megérzéseivel ellentétesen!
A következő időszakban rossz tanácsokat kaphat, esetleg „felülhet” egy téves híresztelésnek. Legyen magabiztosabb, ne engedje, hogy elbizonytalanítsák mások! Igaz ez a munkahelyi intrikákra is. Most az a jó, ha a saját feje után megy, és kimarad a hatalmi harcokból.
Gondolja át a terveit, most sok pénzt hozhatnak a konyhára a spontán ötletei is. Bízzon a tehetségében, művészi, alkotó képességében. Ha eddig nem voltak esélyei az érvényesülésre, most elérkezik ennek is az ideje. Tartsa kezében a sorsát!

Oroszlán (07.23 – 08.23) –

Ön nagyon szívesen játszik, akár pénzben is, hajlamos a túlzott kockázatvállalásra. Sokat nyerhet – de sokat veszíthet is… A legnagyobb hiba az, ha nem ismeri fel a pillanatot, amikor abba kellene hagynia a hazardírozást. Ez az üzleti életben is érvényes. Ön sokszor makacsul ragaszkodik egy ügyhöz, ami már jó ideje nem bizonyul hasznosnak. Hallgatnia kellene az önhöz közelálló emberek tanácsára. Sokat megtakaríthatna ezzel.
A Nap évét írjuk, ez az ön jegyének uralkodó bolygója, így a győzelem mosolya sugárzik az ön arcáról. Lelkesedésével és optimizmusával magával tudja ragadni az embereket, ez a karrier területén nagy előnyt jelent! Remekül építgeti a kapcsolatait, az ismeretségei új lehetőségekhez juttatják.
Most ezek segítségével mindent el tud érni, ha önálló vállalkozásba kezdene, ez az alkalmas időszak erre!

Szűz (08.24 – 09.23) –

Ön mindig a realitások talaján mozog, a pénzügyekben ez a javára válik – időnként talán túlságosan is nagy hangsúlyt fektet az anyagiakra. Extrém esetben minden szükségtelen kiadás vagy veszteség valóságos fájdalmat okoz önnek, ami negatív hatást gyakorolhat az életminőségére. Meg kell tanulnia, hogy a pénz nem minden, élni is kell az életet!
Most nincs közvetlen kapcsolata uralkodó bolygójával, a Merkúrral, mégis kap esélyt arra, hogy a vagyonát növelje. Pontosan kell terveznie, finom ösztöneit követnie, ami megmutatja önnek, mi a kifizetődő, mi hozza a pénzt, és mi nem.
Bizony nem árt, ha tízszer is átszámolja a pénzét, akkor is, ha állnak ön mögött, és sietségre unszolják! Önnek érzéke van a pénzhez, ha nem szorítja az idő – ne hagyja magát szorongatni, stresszelni. Cselekvésre a legalkalmasabb időszak az augusztus utolsó két hete. Érezni fogja, mikor érkezik el a legmegfelelőbb időpont a jól átgondolt üzlethez.
A karrier területén is kedvező fejleményeket tartogat a következő időszak, de ebben a kérdésben is fontos, hogy minden döntés előtt hagyjon időt magának végiggondolni a részleteket!

[AddAdsenseHere]

Mérleg (09.24 – 10.23) –

Ön nagyon ügyes, jól köt üzleteket. Nagyvonalú is, ami alapvetően szép dolog, ám időnként könnyelműen adakozik, olyan embereknek is kölcsön ad, akikről tudni lehet, hogy nem fogják visszaadni az összeget. Legyen megfontoltabb!
A következő időszakban remek érzékkel választ a lehetőségek közül, pedig ebben nem lesz hiány… Nem kell nagyon megerőltetnie magát, nem kell számolgatnia, egyszerűen szerencsés lesz.
Az ön legnagyobb erőssége a kedves kisugárzása. Most olyan embereket is megnyerhet az ügyének, akik komoly hatalommal, befolyással bírnak. Ezt a karrierjében kamatoztathatja. Az is elképzelhető, hogy egy olyan személy viszonozza most az ön korábbi segítségét, akitől nem is számított erre.

Skorpió (10.24. – 11.22.) –

Önnek nagyon jó a „szimata”, ám túlságosan merev lehet a pénzügyekben. Ha meggyőződött valamiről, akkor nehezen változtat az elképzelésén, még akkor sem vált irányt, amikor az előjelek már mutatják a veszteséget. Próbálja meglátni a hibákat!
A következő időszakban sajnos előfordulhat, hogy várja a nagy csodát, és közben figyelmen kívül hagyja a biztosabb kereseti lehetőségeket. Ne higgyen a gyors meggazdagodás illúziójában – most apró lépésekkel, kitartó munkával oldhatja csak meg az anyagi problémáit. Igaz ez a karrierjére is – szorgalommal, becsületességgel juthat csak előre. Ne keresse a kiskapukat, nincs rá szüksége – májusban már mindenki elismeri majd a munkáját, és az ajtók maguktól megnyílnak ön előtt…

Nyilas (11.23. – 12.21.) –

 Ön nemcsak nagyvonalúan gondolkodik, így is cselekszik. A kicsinyesség az ön számára visszataszító. Sokszor elveszíti az áttekintését a kiadásai felett, mivel bőkezűen bánik a pénzzel, ez nagyobb üzleteknél és befektetéseknél probléma lehet. Ne szaladjon át az apró betűs részeken, vegye észre az előre nem látható kiadások lehetőségét is.
Most Ön is meglepődik majd, milyen könnyedén ér el eredményt olyan ügyekben is, amelyek korábban sok vesződséggel jártak.
A soron következő hétvége különösen szerencsésnek ígérkezik. Nagyobb összeghez juthat, talán olyan forrásból is, ahonnan aztán tényleg nem várta… Tegye próbára a szerencséjét, vehet akár egy lottószelvényt is, most van esélye a nyerésre!

Bak (12.22. – 01.20.) –

Mindent ellenőrizni akar, természetesen a pénzügyek területén is. Kevés teret biztosít viszont a spontán megoldásoknak, gyakran figyelmen kívül hagyja a kreatív ötleteit.
Zseniális üzleti érzékkel rendelkezik, de most éppen a megfontoltsága hátráltathatja – elképzelhető, hogy nem mer megtenni egy lépést, ami pedig nagy anyagi fellendülést hozhatna önnek… Legyen egy kicsit bátrabb, különben sokáig bánja majd a kihagyott lehetőséget!
A karrierjében kedvező fordulatok várhatóak májusban. Komoly, felelősségteljes természetét kedvelik sokan, adnak az ön véleményére, bíznak a kompetenciájában. Ezt végre valóban honorálják is, fizetésemelést kaphat.
[AddAdsenseHere]

Vízöntő (01.21 – 02.19) –

Rendkívüli erős intuíciója van, ezt a pénzügyi dolgokban is használnia kellene. Olykor a belső nyugtalansága miatt gondolkozás nélkül szórja a pénzét, ami a hónap végén esetleg szűkös helyzetbe hozhatja. Vegyen leckét a beosztás művészetéből!
Olyan meglepő ötletei lehetnek, amelyeket, ha meg is valósít, garantálhatják az anyagi biztonságát. Fontos viszont, hogy ne aprózza el az energiáit, egyszerre csak egy dologba vágjon bele!
A főnökei végre felfigyelnek különleges tehetségére, megkapja azt az esélyt, amire már régóta várt. Éljen vele!

[AddAdsenseHere]

Halak (02.20 – 03.20) –

Ön rosszul osztja be a pénzt, ez újra és újra anyagi szükséghelyzetbe hozhatja. Feltétlenül írnia kellene a kiadásait, és a számlakivonatait is rendszeresen ellenőriznie kellene. Készítsen háztartási tervet, és tartsa magát a szabályaihoz.
A következő időszakban sok esélye lesz arra, hogy több pénzt keressen. A megérzései most szokatlanul erősek. Fontos, hogy ne morfondírozzon sokat, hanem azonnal cselekedjen!
Augusztusban kreatív, művészi tevékenységeivel is pénzt kereshet. Amit eddig csak hobbiként űzött, váratlanul anyagi profitot is termel.


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL