Angyali üzeneted szerda éjszakára – A bőség elérkezett! Angyalaid megszabadítanak az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.

angyalokban - Angyali üzeneted szerda éjszakára - A bőség elérkezett! Angyalaid megszabadítanak az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzeneted szerda éjszakára - A bőség elérkezett! Angyalaid megszabadítanak az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Facebook
0

2017.09.13 A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.

bőség1234 - Angyali üzeneted szerda éjszakára - A bőség elérkezett! Angyalaid megszabadítanak az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Doreen Virtue angyalkártya

Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.

[AddAdsenseHere]

Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: “Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt.”

[AddAdsenseHere]


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL