Vess egy pillantást ezekre az ábrákra és bökj rá arra, amely a leginkább közel áll hozzád! Az év legpontosabb személyiségtesztje!

bra - Vess egy pillantást ezekre az ábrákra és bökj rá arra, amely a leginkább közel áll hozzád! Az év legpontosabb személyiségtesztje!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Vess egy pillantást ezekre az ábrákra és bökj rá arra, amely a leginkább közel áll hozzád! Az év legpontosabb személyiségtesztje!
Facebook
0

Vigyázz, az első benyomás az irányadó, tehát ne gondolkodj sokáig!

1. Elemző és racionális ember vagy, kitűnő emberismerő, szorgalmas, pont az ötös típus ellentéte. Kevés ember vesz körül, akik fontosak a számodra, de értük a tűzbe is mennél. Hiszed, hogy az égvilágon mindennek van tudományos magyarázata, szeretsz is utánajárni mindennek. Valószínűleg nagyon kevés ember végzi el ezt a tesztet is úgy, hogy pont ezt a házat válassza, hiszen ti nem töltitek az időtöket ilyen személyiségi tesztek nézegetésével. Aki mégis itt van és ezt a pontot választotta, szóljon!

2. Íme, a kalandor! Nagyvonalú, vicces, udvarias. Férfiként lovag, nőként úrinő vagy. Élvezed az életed, habzsolod minden pillanatát. Az élet középpontja számodra a szeretet és a szerelem. Nagyon tudsz szeretni, lángolsz, égsz. Mindig kutatod az újat, imádsz utazni, városokat, tájakat felfedezni, hogy még többet megtudhass a világról. Impulzív vagy viszont, úgyhogy figyelj oda, nem mindenki szereti a “szíveden a szádon” stílust, néha számolj el tízig mielőtt véleményt alkotsz.

3. Ha a 3-as számú képet választottad: te egy olyan ember vagy, aki két lábbal áll a földön, igazi realista. Szereted, ha az életed kiszámítható, előre eltervezett, megfontolt lépésekkel halad azon az úton, amelyet te jónak tartasz. Utálod az improvizációt, a meglepetéseket. Mivel saját magadban bízol a leginkább, ha csapatba kényszerítenek, te vállalod magadra a vezető szerepét. A környezeted ad a szavadra, mert te a tetteiddel és az eredményeiddel mindig bizonyítod, hogy példád, lelkesedésed, munkamorálod követendő.

4. Mint egy békés kis Buddha, akinek a hátán fát lehet fűrészelni. Szereted a harmóniát, nyugalmas, konfliktuskerülő ember vagy. Szeretsz egyedül lenni, de az nem azt jelenti, hogy magányos. Sokan szeretnek, sok barátod van, mert élvezik a társaságodat. Utálod, ha bárminemű vitás helyzetbe kerülsz, inkább te vagy az, aki azt mondja, nem éri meg – és engedsz. Mottód: Okosabb enged.. Aki felszínesen ismer téged viszont gondolhatja azt, hogy te nem is érdeklődsz semmi iránt, amolyan apatikus típus vagy, de ez nem igaz. Nagyon sok minden érdekel, csak egyszerűen nem bosszankodsz azokon a dolgokon, amiken mások igen.

kép forrása: lostest.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL