Szerelem… Minden ember egy más világ. Két bonyolult, rejtélyes világ, hosszú múlttal és végtelen jövővel.A szerelem nagyon ritka dolog…

szerelem123 - Szerelem... Minden ember egy más világ. Két bonyolult, rejtélyes világ, hosszú múlttal és végtelen jövővel.A szerelem nagyon ritka dolog...
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Szerelem... Minden ember egy más világ. Két bonyolult, rejtélyes világ, hosszú múlttal és végtelen jövővel.A szerelem nagyon ritka dolog...
Facebook
0

“Minden ember egy más világ. Két bonyolult, rejtélyes világ, hosszú múlttal és végtelen jövővel.A szerelem nagyon ritka dolog… Találkozni valakivel lélekben, egész lényében… ehhez neked -és neki is-át kell menni egy teljes metamorfózison.

Ha valakivel lélekben szeretnél találkozni, akkor belátást kell adnod a másiknak a te lényedbe. Ehhez fel kell adnod a sáncokat, amelyek mögött most bujkálsz, és ki kell nyitnod minden ablakot és ajtót a másik előtt.

Ez veszélyes. Beengedni valakit a lényed mélyébe…nagy rizikó, nem tudhatod, hogy a másik mit fog ott csinálni; ha minden titkod feltárul, ha minden rejtekhelyed ismert, teljesen sebezhetővé válsz: ‘mit fog velem csinálni, nem lehet előre tudni…’ Ez félelmetes. Ezért nem nyílik ki a szíved teljesen soha. Csak úgy tudod beengedni a másikat a lelked mélyére, ha nem félsz tőle.

Ha ebben a pillanatban élsz, MOST akkor az minden…és csak így lehetsz képes a szerelemre.

A szerelem olyan virág, ami csak ritkán nyílik. Millió és millió ember él abban a tévhitben. hogy szerelmes valakibe, pedig az csak tévhit, nem szerelem.
A szerelem ritka virág. Néha kinyílik… de csak akkor ha nem félsz a másiktól.”

Szerző: ismeretlen

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL