7 nagy hatású ima a boldog élethez

7 nagy hatású ima a boldog élethez - 7 nagy hatású ima a boldog élethez
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 7 nagy hatású ima a boldog élethez
Facebook
0

7 nagy hatású ima a boldog élethez

Buzgón imádkozom hozzád, mindenkori erősségem Atyja, Mindenható Isten! Eddigi életem neked köszönhetem. Tudom és hiszem, földi életem jutalom, kegyelem, s érdem szerint kapok tőled segítséget nehéz körülményeim megoldásához, megpróbáltatásaim elviseléséhez. Ámen!

Szenvedéstől elfordító, Engesztelhető, Jóságos Isten, kinek köszönhetem sorsom méltányosságát! Hálás vagyok, hogy tiszta szívvel, erős lélekkel, szent törvényeid megtartásával élem életem, kiérdemelve kegyelmed, megbocsátásod földi létem gyarlóságaiért. Engedj még közelebb magadhoz, hogy a legparányibb lényben is imádhassalak, szerethesselek, tisztelhesselek! Ámen!

Szeretet Istene, Isteni Világosság, Te, ki a hit és a szeretet felfelé terjeszkedő, időtlenségbe táguló fényoszlopa vagy, Te, ki a mindenható erő soha ki nem apadó áramlásának tiszta és megváltó fénycsóvájaként valamennyi isteni szikrát teremtő-lendületben tartasz. Erősítsd meg hitem, irányítsd akaratom, hogy minél több szeretet adhassak, és segítséget nyújthassak embertársaimnak! Add, hogy szent megújító erőd támogasson és védelmezzen minden időben, minden univerzumban, minden létformában! Ámen!

Erő Istene, Védelmező Isten, Te, ki az életet a születéssel és a halállal összetartó kötés vagy, Te, ki a Testek megalkotójaként a megnyilvánulás világának anyagba strukturált energiája, mindenütt jelenvalóságoddal a teremtett univerzumok burka vagy. Gyógyítsd meg minden betegségem, óvd meg lelkem templomát, hogy hosszú életem során bűntelen, megtisztult szívvel imádhassalak téged, földi létem megjutalmazóját! Ámen!

Szent Egység Istene, Csodálatra méltó Isten, Kezdet és Vég Istene, minden időbe áradó megynyilvánuló univerzum mögött létező energiatér, élet szentségének öntőformája, ki vagy mindannak a lehetősége, oka, ami a világon megvalósult, és annak is, ami nincs, de lenni akar. Add, hogy törvényeid felismerve neked tetszőt cselekedjek, érezzek, gondoljak, s életem valamennyi lehetőségét a te dicsőségedre beteljesíthessek! Ámen!

Magasztalni való Isten, Mindannyiunk isteni bizonyossága, isteni menedéke! Hálás vagyok, hogy sarokba állítasz az elkövetett bűn előtt, s gyengeségeim erősségekké, ínségem bőséggé alakítod. Köszönöm nagylelkű ajándékaid, az anyagi javakat, a tanító sorsfeladatokat, a kiapadhatatlan lelki-szellemi gazdagságot, a végtelenbe táruló spirituális fejlődési lehetőséget, a tudást és a bölcsességet. Ámen!

Bűntől eltávolító, Útmutató Isten, ki a Teremtő Határtalan Irgalom mindenen átható ereje vagy, szenteld meg testem, lelkem, életem, és tarts távol a kísértéstől, a Gonosztól! A tévelygő lelkeket add, hogy helyes útra vezessem, s a hitüket tőled kapott energiával, a kegyelem igazságával erősítsem, a gyengéket vigasztaljam, bátorítsam! Ámen!

Késmárki László: Angyali imák és kéztartások Ankh kiadó 2015.

https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.angyali-imak-es-keztartasok.html


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL